Незнам дали питам на правилното място ама няко може ли да ми каже каде мага да отида да ми сложат фолио на прозорците? Аз намерих на едно мчсто ама за двата задни малки и големия ми искат 120лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT BRAVO
Collapse
X
-
Re: FIAT BRAVO
pitbulla_m написа:Незнам дали питам на правилното място ама няко може ли да ми каже каде мага да отида да ми сложат фолио на прозорците? Аз намерих на едно мчсто ама за двата задни малки и големия ми искат 120лвFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Re: FIAT BRAVO
Незнам кой да питам, но можете ли да ми помогнете със следния проблем:Взех си топка за скорости за скоростния лост и слагането и изглежда изключително лестно, но махането на фабричната си нямам на идея как трябва да се махне. Чудих се дали е на резба, въртях я, суках я, дърпах доста сила се вложи и не излиза животното идея как да я махна??? става въпрос за FIAT Bravo 1.9 JTD 2000г. мн ще съм благодарен за малко помощ.Поздрави,
Мартин Маламов
Mobile: +359 885 602958
Office: +359 988 300319
Коментар
-
iliyan написа:Със здраво дърпане,като внимаваш да не си разбиеш носа като излезе отведнъж топката.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
колега задния прозорец сам ще ти е трудно да го затъмниш за това ще ти подскажа малко:1во за страничните налагаш фолиото от вънка като внимаваш от къде е лепилото и го изрязваш по големината на прозореца.напръскай го с препарат за прозозци да седи на едно место.изчакай още малко да се затопли времето и си намери добра сянка.2ро задния се прави на ленти като ги режеш по реутана като внимаваш на не ти трепери ръката.свали пластмасите на багажника-много пречат.за 2ро инстукциите са като за като за първо.и си вземи хубаво фолио!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар