Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще станат ли тези джанти?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще станат ли тези джанти?

Колеги харесал съм си джанти за лятото интересува ме тези дали ще станат на Фиат Брава? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...626&f1=details
    Fiat Brava TD100

Re: Ще станат ли тези джанти?

spooni написа:
    Колеги харесал съм си джанти за лятото интересува ме тези дали ще станат на Фиат Брава? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...626&f1=details
    Продавача ги разбира иначе бвм,лада,фиат забравил е само опел,фолксваген и рено...Ет-то е 30-40,колко точно никой незнае.. :D :D Централния отвор също е без значение... :D
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Re: Ще станат ли тези джанти?

spooni написа:
      колега на тях май има емблема на bmw ,което ме навежда на мисълта че ще станат за bmw! :D

Коментар

Колеги такива джанти съм виждал и се продаваха преди за Стило това,че продавача хич го няма ми е ясно.Явно няма отговор на въпроса.
        Fiat Brava TD100

Коментар

spooni написа:
          Колеги такива джанти съм виждал и се продаваха преди за Стило това,че продавача хич го няма ми е ясно.Явно няма отговор на въпроса.
          колега то работата е ясна отиваш да ги видиш на живо дето се казва и казваш на продавача да ти ги натовари в колата и заедно в гумаджийницата!сваляте твойте и монтирате тези който възнамеряваш да закупиш!ако стават и не опират никъде (отзад и отпред) ги сваляте и завъртате на баланс машината. не да ги балансира а да видиш дали не мотаят или не тупат!ако всичко е ок започваш да се пазариш за цената като не даваш на продавача да разбере че много си ги харесал!от снимките виждам че същия е по джапанки което ме навежда на мисълта че ги продава отдавна поне от миналото лято тъка че може спокойно да договаряте цената!УСПЕХ!!!!!!!!!

Коментар

WV и ОПЕЛ-а са 4 x 100 между болтово няма да станат ...
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Мисля си че 215/45/17 няма да може да се намъкне на бравата.А дори и да влязат в което се съмнявам,ако са ЕТ30 ще закачат.Най-добре на място.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                WV и ОПЕЛ-а са 4 x 100 между болтово няма да станат ...
                а бмв-то с 4х98 ли е? :D Ако наистина са бмв джанти,а не само с капачки на бмв са от старите 3-ки е30 те са с каре 4х100,новите са 5х120 така че продавача мисля изобщо не е в час.Хубаво е да се види и ет-то ,трябва да го пише отвътре на джантите защото наистина може да опрат.Друго съществено което никой не спомена е централния отвор,на фиата на 58мм на бмв-то 57мм, ако джантите нямат втулки няма да станат ще трябва да се струговат и то ако решиш да караш с тях.Затова не ти отговорих в първия си пост,как да ти кажа ще станат ли при инфото което е дал продавача.
                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

дори и да станат джантите гумите ще дойдат големи,като се качат отзад 1-2 човека и ще се скъса да опира в калниците
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

дори и отпред да са тряба да ги караш само на аутобан или на изложба ,гумата е супер ниска и ще ги направиш на г.з. послушай ме ,а и колегите във форума ,знам че ти харесват и че са 17" ки,ама няма смисъл.по-добре си намери 205/50/15 пак са толкова големи,разликата в джантата е минимална.

Коментар

marinavtom написа:
                      дори и отпред да са тряба да ги караш само на аутобан или на изложба ,гумата е супер ниска и ще ги направиш на г.з. послушай ме ,а и колегите във форума ,знам че ти харесват и че са 17" ки,ама няма смисъл.по-добре си намери 205/50/15 пак са толкова големи,разликата в джантата е минимална.
                      За височината на гумата не си много прав,не е ниска(аз карам със 195/45/15 почти година и нищо им няма,нито на гумите нито на джантите),но вече както казаха колегите най-вече отзад като се качат двама човека и ще се обърнат калниците.Отпред сигурно ще опира на завой,а това че продавача хал хабер си няма от тези джанти е ясно.
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

На пунтото отзад съм с 205/40/17 отпред 205/45/17, а на бравата все ми се струва, че калниците са малко по големи или най малкото същите, така че джантите ще станат, само трябва да си коригираш размера на гумите, а най добре на място и да ги пробваш, ако не опират никъде качваш и караш
                        punto HGT

Коментар

Working...
                        X