Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

питане за дръжка!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

питане за дръжка!

колеги. наскоро в големия студ си счупих дясната дръжка на бравото.та си мисля, дали не мога да си сложа някоя от алфа, или от ланчия. от тези никелираните ще стане си мисля.може да трябва лека преработка.някои ако има идея или снимки на някоя от въпросните дръжки за които говоря ще помоля да сподели тук. бравото е тъмно син металик.мисля да му пръскам отгоре каризма(прозрачни много едри частици с перла ефект) и смятам че с едни такива дръжки ще стане доста добре....ии ако някои знае нещо да си казва бързо :Д ще съм благодарен1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Потребители които често нарушават това правило ще бъдат предупреждавани.
    fiat bravo sx 1.6 16V 103

това етунинг раздел не консултация по общи въпроси и намерения
    Power Under Pressure

Коментар

аз мисля че пак е вид тунинг.или тунинг е само стъкломат? и за по горното се извинявам.грешката е моя, това не съм го прочел в правилата
      fiat bravo sx 1.6 16V 103

Коментар

WhitePower написа:
        това етунинг раздел не консултация по общи въпроси и намерения
        Колегата за жалост е прав.http://en.wikipedia.org/wiki/TuningА грешката е на администратора че е писал раздела само тунинг или че не е направил подраздели.
        uno turbo 1.3 i.e' 86
        renault 19 1.8 16v
        uaz 469 4.0 turbo
        renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
        trabant 601 69'

Коментар

Working...
        X