колеги закупих си джанти и искам да ги дам на пясъкоструй да свалят боята!от търново съм и нещо не мога да намеря къде да ги занеса!ако някой знае къде да пише! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
търся пясъкоструй за джанти
Collapse
X
-
Re: търся пясъкоструй за джанти
lusien_7212 написа:колеги закупих си джанти и искам да ги дам на пясъкоструй да свалят боята!от търново съм и нещо не мога да намеря къде да ги занеса!ако някой знае къде да пише! :DSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
-
_power_ написа:По спомен единия препарат се казва терминаторКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Има препарати за премахване на боя. На песъкоструй доста често използват едър пясък и съсипват джанти.По спомен единия препарат се казва терминатор [/quote]колега знам за тези препарати но повечето имат натриева или калиева основа и след като се обработват с тях влизат в взаймодействие с алуминия и го разяждат!!
Коментар
-
колеги намерих един човек който си е дал джантите на пясъкоструй в дряново(някъква леарна)!!всичко е ок по джантата просто няма никаква следа от боя! само ,че използват много едър пясък и е станало доста релефно което ме притесни доста.мисля че трябва да се използва по дребен пясък за да стане по финна повърхноста и да не се налага да се шприцва много ръце после! тъка че ако някой знае къде да си дам джантите и да са финно обработени да сподели! :D
Коментар
-
има хора за 70-80 лева ще ти ги боядисат с компресор и ще станат като новии само боя трябва да си вземеш а тя е към 12 лева 100г с лака кам 200 града ще свършат работа Поне толкова ми стигнаха на мен за ОЗ с многото спици 17скиdEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар