Здравейте колеги някой знае ли в София да затъмняват стъкла но не с фолио а да ги тонират и евентуално цена на процедурата благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Затъмняване на стъкла
Collapse
X
-
Извинявам се на колегата, че се намесвам в темата му, на за да не пускам нова тема, искам да ви попитам , как успяхте да си залепя фолио на задните стъкла на Фиат Браво. Значи на Алфата го залепих от раз без проблеми и дори без нагряване, е вярно че на задния е на ленти, ама все пак работя с евтиното фолио. А също така да попитам дали ще стане с американското, тъй като то е по-дебело и по се разтяга от тва ефтиното?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Извинявам се на колегата, че се намесвам в темата му, на за да не пускам нова тема, искам да ви попитам , как успяхте да си залепя фолио на задните стъкла на Фиат Браво. Значи на Алфата го залепих от раз без проблеми и дори без нагряване, е вярно че на задния е на ленти, ама все пак работя с евтиното фолио. А също така да попитам дали ще стане с американското, тъй като то е по-дебело и по се разтяга от тва ефтиното?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
blagun написа:Хубаво е станало, колега Но проблема при мен е че стъклата са криви на бравото, а на Алфата например са прави като на типото и не се образуват палци и залепва перфектноex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:blagun написа:Хубаво е станало, колега Но проблема при мен е че стъклата са криви на бравото, а на Алфата например са прави като на типото и не се образуват палци и залепва перфектноFIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046
Коментар
-
leoni написа:Abarth. написа:blagun написа:Хубаво е станало, колега Но проблема при мен е че стъклата са криви на бравото, а на Алфата например са прави като на типото и не се образуват палци и залепва перфектноex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
leoni написа:Abarth. написа:blagun написа:Хубаво е станало, колега Но проблема при мен е че стъклата са криви на бравото, а на Алфата например са прави като на типото и не се образуват палци и залепва перфектноBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
blagun написа:leoni написа:Abarth. написа:blagun написа:Хубаво е станало, колега Но проблема при мен е че стъклата са криви на бравото, а на Алфата например са прави като на типото и не се образуват палци и залепва перфектноex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Може и да не е американско, може да е и Пакистанско, ама има огромна разлика между това за 5 лева и това "уж Американско"- много по-дебело е и по-гъвкаво, и лесно за работа от другото С така нареченото от мен американско фолио облепихме задния прозорец на един приятел на БМВ 318 с едно парче , а преди това на друг приятел със същата кола го залепихме на 3 ленти, защото се образуваха палци и се прецакваше. Та мисълта ми е, че каквото и ще да е , е по-качествено от другото А долу в блока, където живея слагат фолио от 7 години вече и работят с въпросното фолио на метър и съм много добре запознат, но причината заради, която не ми го лепят там е високата цена, за която го правятBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Abarth. написа:blagun написа:leoni написа:Abarth. написа:blagun написа:Хубаво е станало, колега Но проблема при мен е че стъклата са криви на бравото, а на Алфата например са прави като на типото и не се образуват палци и залепва перфектноBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар