Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как,къде и за колко:напукан праг ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как,къде и за колко:напукан праг ?!

Та...къде бихте ми препоръчали да си направя прага? Става въпрос за Пловдив...и евентуално цена...
    Прикачени файлове
    FIAT COUPE 2.0 20V VIS 154 к.с.

Колега не те разбирам искаш да си оправиш стария праг или да си направиш нови?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Ако искаш да си оправиш стария праг мога да те опътя за пластмасов заварчик!!! Има такъв в близост до мол Пловдив ако искаш още информация пиши ми едно ЛС. Ако искаш нови прагове можеш да се обърнеш към колегата Racer GT ето и темата му : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...427&highlight=
    Fiat Bravo hGt 20V VIS !!!
    EIBACH SPORT SPRINGS!

Коментар

Благодаря за информацията колега ! :P Съжалявам за неяснотата...имах предвид да си поправя стария десен праг,защото предишния собственик го е понамачкал...само да попитам те ако са от епоксидна смула може ли да се поправят пак при заварчик на пластмаса ?

Коментар

Праговете ти от какъв материал са?Ако са пластмасови,ходи на ПВЦ заварка за 15-тина лева ще ти го направят.Ако са от стъклопласт само със смола могат да се поправят (залепят).Продават се такива ремонтни комплекти епоксидна смола и мат,взимаш един такъв и си готов.Мога и аз да ти го направя ако не ти се занимава,нямаш никакъв проблем.
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Ами не съм сигурен но мисля,че са от стъклопласт...в смисъл мат ? Или то след това се боядисва варху него с боя?Така и така от скоро я имам Убавицата не съм и пресъствал до сега на сбирка,така 4е мисля следващия път да дойда...само ще ми кажеш кога евентуално... :P Благодарско за информацията колега !

Коментар

Прага ти се състои от смола,мат и после има КИТ и най-накрая евентуално боя. За съжеление нашите пловдивски колеги са малко несериозни относно Фиат срещите.Но ако си мераклия ще се съберем някаква групичка и можеш да разбереш всичко което те интересува.
            EIBACH SPORT SPRINGS!

Коментар

Схванах идеята...един вид ще се купува смула и мат,пак благодаря ! А иначе да ще кажете кога и каде като се организира и ще се постарая да дойда...до колкото знам сбирките се случват на обръщалото до басейн "балона" ако не се лъжа... ? :P

Коментар

По принцип срещите се провеждат на паркинга на Стадион Пловдив всяка неделя от 4:30
                EIBACH SPORT SPRINGS!

Коментар

Добре колега имам го предвид вече...но тази неделя няма как да дойда...но ще се реванширам... :P

Коментар

колега много често те засичам в изгрев там ли живееш

Коментар

JTD RACER написа:
                      колега много често те засичам в изгрев там ли живееш
                      Точно от този прекрасен квартал съм да... :P Къде точно живееш в Изгрев ? Аз съм успоредния блок на Царигратско шосе (демек до Севдата)

Коментар

Working...
                      X