Здравейте ! Какви варианти има за вдигане на мощността?
Искам да попитам чисто информативно каква ще е ЦИФРАТА за да набавя 220 конски сили при положение,че съм с мотор: 2.0 20v VIS 154 коня ?! И какво ще е необходимо да се смени подмени и прочие...
Май май е така.Но чисто информативно си сменяш двигателя с 2.0 20В Т и си готов. Цифра...ако си късметлия към 2500 - 3000 ! :D (това ти е най-лесния вариант) По-трудния е чип,испускателни колектори,валове,бутала..... иииии т.н. :D
На тоз маторь 300 коня с нитро са му много! С дюза 150 шот .... верно чи треа репатрак! Това, което искаш обаче - 220 коня, с дюза 75 шот си точно в целта, а и маторя ги носи 75 шот-а + и... "цепи мрака" /пробвано/! Иначе филма със смяна на мотор аз лично съм си го пускал .... "тежичък е за гледанье"
:D Мерси за информацията колеги...извинявам се за обърквацията с темата нооо нов съм ще ми простите... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 друго да питам...при варианта "смяна на мотор" само мотора ли се сменя или и други чарколи?И друго...моя мотор 1:1 ли е турбо варианта и мога ли да мина само с добавяне на турбо?А и още нещо... :D какви са вариантите за вдигане на мощноста без турбина ? Май станаха много аджемийските ми вапроси... :P
Коментар