vsd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
силов тунинг
Collapse
X
-
да благодаря,имам турбо ГТ 1749В беше на тд-то.проблема е че само с въздух не става.питам за алфите и ддругите фиатки дали газоразпределението е различно и дали само с разп.вал и др.турбо ще постигна ефект и кое е по-ефикасно мап,ре-мап,чип или пауър бокс.намерил съм в Англия за 167 паунда 15кс.;за 200 36кс.-пауър бокс,НО не искам колата да стане ламя,колега от форума каза,че П.Б. лъже датчика в рейката и пуска повече гориво?????от други приятели с чипове знам че дори сваля разхода.ама нали знаете,че никой няма да си признае ако се е прее..л .
Коментар
-
колега не е тайна че фиата съм го купил 4200лв. до сега съм дал още толкова,НЕ защото се е трошил а защото съм автомоньор-фанатик.сменил съм цялото окачване,уреди за турбото,двигател жтд,кулер,дискове отзад,генерация,салон гт финал едишън 2001г. червени копчета, бял километраж(свети и той в червено),два комплекта гуми с джанти,музика HERTZ,направил съм халогените да светват като завивам............според теб дали искам друг ФИАТ :D .поздрави.
Коментар
-
marinavtom написа:колега не е тайна че фиата съм го купил 4200лв. до сега съм дал още толкова,НЕ защото се е трошил а защото съм автомоньор-фанатик.сменил съм цялото окачване,уреди за турбото,двигател жтд,кулер,дискове отзад,генерация,салон гт финал едишън 2001г. червени копчета, бял километраж(свети и той в червено),два комплекта гуми с джанти,музика HERTZ,направил съм халогените да светват като завивам............според теб дали искам друг ФИАТ :D .поздрави.
Коментар
-
Е много ясно че само с въздух не става Мап,репам,чип,мип,флаш и т.н при твоя мотор = да смениш/презапишеш ори софта на колата с модифициран такъв през буксата за диагностика.Става за има няма 2 минути префлашването на ЕКУ-то Щом имаш ГТ1749В - супер.Значи може да се развихриш имайки в предвид най-вече съеднител/маховик/кутия.То иначе тоя мотор може да се понахрани доволно(с няколко хардуерни мода) но няма смисъл ако не си решил въпроса със съеднител/маховик/кутия.Така че първо си изясни каква ти е целта на проекта пък после търси повер боксове и т.н.
Коментар
-
първо да се обърна към колегата nsn;- не ми харесва ироничния ти тон.а що се отнася до мап ремап и тн. питам защото не съм запознат.мисля си дали ще стане съединителя,маховика и кутиятя от тд-то,на кутията предавателнито число (корона-пиньон) е по-голямо от на жтд-то.с две думи по-бавно набира,но пък като набере....... имам дюзи от вектра 2.0 цдти-май същите са.както и да е отклоняваме се от въпроса,кое е по-добре да се пренапише софта,чип или пауър бокс. в съотношение мощ,динамика,разход и най-важното да не скапе мотора.защото съм виждал от неправилно изгаряне,пикаеща дюза и т.н. какво става.
Коментар
-
Колега,marinavtom,не четеш Ха сега кажи каква ти е целта?130 коня,150 коня,200 коня?А знаеш ли какво можеш да изкараш като макс от мотора само с мап?Изясни си ги тези неща пък тогава питай за кутии,дюзи,валове и т.н.С ироничен тон ти казах да не се занимаваш с поуър боксове,а ти пак питаш ПС:Точно по въпроса за силовия тунинг на jtd моторите има доста теми.Ама иска четене.
Коментар
-
marinavtom написа:кое е по-добре да се пренапише софта,чип или пауър бокс. в съотношение мощ,динамика,разход и най-важното да не скапе мотора.
Коментар
-
Stanio_hGt написа:Колата ми извади 147 от 147 преди .... и след чипа извади 169 !!! Качи твойта на дино да видим дали ще ти извади конете както когато е била на 3км! Освен ако не роди на диното!
Коментар
-
R1d3r написа:Stanio_hGt написа:Колата ми извади 147 от 147 преди .... и след чипа извади 169 !!! Качи твойта на дино да видим дали ще ти извади конете както когато е била на 3км! Освен ако не роди на диното!Fiat Bravo hGt 20V VIS !!!
EIBACH SPORT SPRINGS!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар