Бонбонка е колата . Мен лично ми харесва, ама аз не съм важен, важно е на теб да ти харесва, и да те радва.И друго нещо, задължително трябва да присъстваш на следващият Италфест! :D .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълна промяна на Bravo GT
Collapse
X
-
Бре карай си колата с кеф и да не ти пука!!!Не слушай никой...Тунингът си е твое виждане на нещата...Аз ако слушах хората досега да съм си запалил колата!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Аз рядко харесвам толкова натруфени с оптичен тунинг коли, но тази определено ми харесва. Може би има някои неща, които може да станат и по-добре, но като се има предвид, че не е правено от професионалисти - супер е!Забележка към колегата - не се дразни от отрицателните мнения - щом си я сложил тук, един вид за оценка на труда си, бъди готов на всякакви мнения. Хората имат различен вкус, не може да очакваш на всички да им харесва това. И не може да очакваш в темата ти да пишат само такива, на които им харесва.И нашето Браво иска малко да се пипне тук и там, но засега ще си седи така, изчистено от всякакви емблеми, с решетки отзад и толкоз... Някой ден трябва да кача малко снимки и аз
Коментар
-
Fiat_Bravo_GT написа:мерси колега отностно критиките не ги примемам лично, даже напротив стига да е градивна и да получиш полезни съвети , както направиха повечето колеги като казаха кое им харесва и кое не .. колкото до колите по тях винаги има какво да се прави :D :DЗа да караш италиянски коли,трябва да си много кораво копеле.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар