Възможное да нямам усет за някои красиви неща,но без да си кривя душата бих казал, че тунинга на колата не се е получил добре- меко казано.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълна промяна на Bravo GT
Collapse
X
-
VooDoo написа:Възможное да нямам усет за някои красиви неща,но без да си кривя душата бих казал, че тунинга на колата не се е получил добре- меко казано.Fiat Bravo hGt 20V VIS !!!
EIBACH SPORT SPRINGS!
Коментар
-
От зад е перфектна но от пред,бронята е някакси крещяща и не се връзва с линията на колата .Brava td100 1999г.
CIVIC 1,6 SOHC VTEC EH9 на части !
http://besniq30.snimka.bg/automobile...9-td100.672971
Форд Фокус 1.8 Тдди
http://picbg.net/pic1.php?u_id=71529...84&i_id=688945
Коментар
-
Момчета,колата не е правена за изложения или от професионалисти,когато всеки от вас пробва да направи нещо сам тогава ще разбере колко е лесно...Ясно ми е че както похвали,ще има и критики но с подобни коментари може да откажете човек от желанието му да се занимава с подобни неща,вместо да го поощрите.Можехме да направим колата да изглежда по друг начин,но тогава пак нямаше да се хареса на всички...за мен беше важно колата да изглежда така както Жоро поиска,той да си я харесва.Всичко е въпрос на вкус,това което харесва на вас няма да хареса на мен и обратно но какво да се прави...всеки с вкуса си.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Момчета,колата не е правена за изложения или от професионалисти,когато всеки от вас пробва да направи нещо сам тогава ще разбере колко е лесно...Ясно ми е че както похвали,ще има и критики но с подобни коментари може да откажете човек от желанието му да се занимава с подобни неща,вместо да го поощрите.Можехме да направим колата да изглежда по друг начин,но тогава пак нямаше да се хареса на всички...за мен беше важно колата да изглежда така както Жоро поиска,той да си я харесва.Всичко е въпрос на вкус,това което харесва на вас няма да хареса на мен и обратно но какво да се прави...всеки с вкуса си.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Fiat_Bravo_GT написа:Напълно е възможно заради предния капак.. и агресивното му намръщване .. ами ако го изчистя и затворя като този по добре ли ще стане, така или иначе бях решил да го сменям на пролет :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар