S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Олекотен Маховик Bravo HGT VIS
Collapse
X
-
Racer GT, нали се сещаш че колата не съм я виждал но по думите на стария собственик и в обявата която беше пуснал имаше такива екстрието и линк към обявата от 2010http://forum.italauto-bg.net/viewtopic.php?f=22&t=4572&p=82157#p82157Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Питай тук: http://www.hpsmotorsport.com/ Ако не могат, ще те насочат.Това което искаш се прави по друг начин по принцип. Камерата се увеличава с по-висока гарнитура, или с по-задълбани бутала. Главите обикновено са вкопани на макс. Става въпрос за многоклапановите. Даже и за по-големи клапани може да е проблем. Зависи за каква глава става въпрос, но най-често варианта е един и той е вкопаване на леглата на клапаните. Поне аз до толкова знам и съм виждал.O.E.Motorsport
Коментар
-
Мерси за линка колега.Значи става на въпрос за 8 клапанова едновалова гава.Моята глава е от кола с турбо,и искам да сложа атмосферна глава.Разликата между двете глави е само в горивната камера(на атмосферната е по малка)и клапаните.Искам да ми направят по голяма горивна камера и да ми сложат клапаните от турбо главата на атмосферната.
Коментар
-
oem написа:Не пише нищо за маховикаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Stanio_hGt написа:Racer GT написа:S_BANKOV написа:ГЕНЕРАЦИЯТА ОТ СУПРА стой ли на колата?До колкото си спомням беше казвал че има СИСТЕМА ЗА НИТРОГЕН, нея оставил ли я е?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
gituli написа:Мерси за линка колега.Значи става на въпрос за 8 клапанова едновалова гава.Моята глава е от кола с турбо,и искам да сложа атмосферна глава.Разликата между двете глави е само в горивната камера(на атмосферната е по малка)и клапаните.Искам да ми направят по голяма горивна камера и да ми сложат клапаните от турбо главата на атмосферната.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Колеги,успях да се свържа с една тунинг фирма,която може да ми олекоти маховика.Но тук идва проблема. От фирмата ми казаха,че максималното олекотяване е 20% от теглото и маховика не се дебалансира (т.е. няма няма нужда от баланс). Има ли истина в това или все пак да го балансирам.Fiat Bravo hGt 20V VIS !!!
EIBACH SPORT SPRINGS!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар