Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Олекотен Маховик Bravo HGT VIS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    ГЕНЕРАЦИЯТА ОТ СУПРА стой ли на колата?До колкото си спомням беше казвал че има СИСТЕМА ЗА НИТРОГЕН, нея оставил ли я е?
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
      S_BANKOV написа:
      ГЕНЕРАЦИЯТА ОТ СУПРА стой ли на колата?До колкото си спомням беше казвал че има СИСТЕМА ЗА НИТРОГЕН, нея оставил ли я е?
      Именно това имах предвид под УЖ знам кво има тая кола ама ....
      Fiat Bravo hGt 20V VIS !!!
      EIBACH SPORT SPRINGS!

Коментар

Racer GT, нали се сещаш че колата не съм я виждал но по думите на стария собственик и в обявата която беше пуснал имаше такива екстрието и линк към обявата от 2010http://forum.italauto-bg.net/viewtopic.php?f=22&t=4572&p=82157#p82157
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Не пише нищо за маховика
          O.E.Motorsport

Коментар

Много се извинявам на автора на темата за спама.Някой може ли да ми каже къде мога да си занеса цилиндровата глава за да ми направят по голяма горивна камера и да ми сложат по големи клапани?Ако знаете и цени ще е още по добре.

Коментар

Питай тук: http://www.hpsmotorsport.com/ Ако не могат, ще те насочат.Това което искаш се прави по друг начин по принцип. Камерата се увеличава с по-висока гарнитура, или с по-задълбани бутала. Главите обикновено са вкопани на макс. Става въпрос за многоклапановите. Даже и за по-големи клапани може да е проблем. Зависи за каква глава става въпрос, но най-често варианта е един и той е вкопаване на леглата на клапаните. Поне аз до толкова знам и съм виждал.
              O.E.Motorsport

Коментар

gituli написа:
                Ако знаете и цени ще е още по добре.
                В тва има доста ноу - хау, и ти гарантирам че цените ще те стреснат....
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Мерси за линка колега.Значи става на въпрос за 8 клапанова едновалова гава.Моята глава е от кола с турбо,и искам да сложа атмосферна глава.Разликата между двете глави е само в горивната камера(на атмосферната е по малка)и клапаните.Искам да ми направят по голяма горивна камера и да ми сложат клапаните от турбо главата на атмосферната.

Коментар

oem написа:
                    Не пише нищо за маховика
                    Написъл съм че освен обявата и по думите на предишния собственик, колата е доста направена, и не допускам това да го е пропуснал
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Stanio_hGt написа:
                      Racer GT написа:
                      S_BANKOV написа:
                      Именно това имах предвид под УЖ знам кво има тая кола ама ....
                      как ще знаеш при положение , че малкия ръсеше митове и градски легенди през седмица...
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

gituli написа:
                        Мерси за линка колега.Значи става на въпрос за 8 клапанова едновалова гава.Моята глава е от кола с турбо,и искам да сложа атмосферна глава.Разликата между двете глави е само в горивната камера(на атмосферната е по малка)и клапаните.Искам да ми направят по голяма горивна камера и да ми сложат клапаните от турбо главата на атмосферната.
                        Добре де не стана ясно колата ква е атмосверна или турбо?!
                        ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Колата е пунто гт.Искам да сложа атмосферна глава с клапани от гт.

Коментар

gituli написа:
                            Колата е пунто гт.Искам да сложа атмосферна глава с клапани от гт.
                            издебняваш ако гониш некви десети от секундата ОК ама при твоята кола не виждам с тази малка торбина какво гониш
                            Power Under Pressure

Коментар

Аз негоня нищо,но каръка мен яко.Проблема не е толкова в това,че клапаните са с 2мм.по малки на атмосферната глава,а в това,че горивната камера е по малка и колата много ще се згъсти.Няма нужда да ти обеснявам какво ще стане при 10,5:1 с буталата.

Коментар

Колеги,успях да се свържа с една тунинг фирма,която може да ми олекоти маховика.Но тук идва проблема. От фирмата ми казаха,че максималното олекотяване е 20% от теглото и маховика не се дебалансира (т.е. няма няма нужда от баланс). Има ли истина в това или все пак да го балансирам.
                                Fiat Bravo hGt 20V VIS !!!
                                EIBACH SPORT SPRINGS!

Коментар

Working...
                                X