cici написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Олекотен Маховик Bravo HGT VIS
Collapse
X
-
Stanio_hGt написа:cici написа:п.п.като гледам модификациите на колата ....два да не би да е бившото браво на Шукито ?!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Баланс не се прави на точни обороти. Аз нямах предвид само на 10 000 об. Имах предвид баланс до 10 000 об. Баланса се прави по следния начин.Фиксира се за проверка.Пуска се машината да ускорява маховика плавно до 10 000 об.В който диапазон има дисбаланс и резонанс се прави дупчица най-често и се пуска пак за проверка. И така докато в целия диапазон от обороти от 0 до 10 000 баланса да бъде перфектен.После се подлага на бързо ускорение и спиране така в различни обороти и пак се измерва биенето.Поне така съм виждал аз да ги правят И лично моя така го правиха.O.E.Motorsport
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Stanio_hGt написа:че губила NM (въртящ момент) , че на по-сериозен наклон имало разлика.Губила се максималната скорост.O.E.Motorsport
Коментар
-
Stanio_hGt написа:Колата в оборотите от 2000 до 4000 е мудна и това ме дразни искам да има малко пъргавост и в ниските обороти не само в високитте !
Коментар
-
S_BANKOV написа:Stanio_hGt написа:cici написа:п.п.като гледам модификациите на колата ....два да не би да е бившото браво на Шукито ?!Fiat Bravo hGt 20V VIS !!!
EIBACH SPORT SPRINGS!
Коментар
-
oem написа:ФЕРАРИСТ написа:Stanio_hGt написа:че губила NM (въртящ момент) , че на по-сериозен наклон имало разлика.Губила се максималната скорост.Fiat Bravo hGt 20V VIS !!!
EIBACH SPORT SPRINGS!
Коментар
-
Stanio_hGt написа:Вие тука го обърнахте на подигравка.Аз ако разбирах нямаше да питам.Само казвам кво съм чел и чул.Затова искам вашето мнениеAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Kuku написа:Stanio_hGt написа:Колата в оборотите от 2000 до 4000 е мудна и това ме дразни искам да има малко пъргавост и в ниските обороти не само в високитте !O.E.Motorsport
Коментар
-
Stanio_hGt написа:До колкото знам не го е пилнал.Ама до ся почти нищо не е това което УЖ знам. :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар