Здравейте колеги интересува ме дали някои знае по какъв начин могат да се дигнат малко конете на мареа 1.9тд 75HP
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа 1.9ТД 75Hp Вдигане на конете ?
Collapse
X
-
GbGzTeaM написа:Купуваш си двигател тд100 и го шибваш, или може да си впрегнеш 1 бял кон и да станат 76Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
-
Ти каде прочете отговор колко си тъп , ти на тъп въпрос какъв отговор искаш на тоя двигател за да му вдигнеш конете така че да се усети ще му трябват повече пари от колкото да го смени целия мотор а и като му вдигнеш конете ,ще стане все едно на 90 годишен дятка да му дадеш виагра.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Колега kokssss за тебе има пък една поговорка " на всяко гърне мерудия".Надали има такъв балама, че да тръгне да сменя турбини, колектори и т.н. на ТД75. Единственото вярно нещо в поста ти е, че "няма смисъл" .Логичното решение според мен е замяната на двигателя тд75 с идентичния тд100. И не съм казвал на никой че е тъп Просто това е реалността Между другото съм карал фиат мареа тд75 и е супер мудна колаТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
колега турбото е еднакво с тд 100 и жтд моторите.трябва ти помпа,дюзи-не защото пръскат повече(защото този тип гориво-нагнетателни помпи определят колко да е горивото)а защото дюзите са настроени на по-малко налягане(при твоя мотор) и интеркулер.разбира се маркучи за интеркулера и инсталация от тд 100. при теб помпата е DPC FT 05,a при ТД100-DPC FT09.освен това има "умна дюза" при теб не знам.ако помпата е с авансатор и имаш умна дюза инсталацията отпада-може би комп. имам всичко необходимо за преправянето<но всичко е в твоите ръце.аз си поиграх доста и от ТД100 го направих JTD 105.
Коментар
-
dani389 написа:Ти каде прочете отговор колко си тъп , ти на тъп въпрос какъв отговор искаш на тоя двигател за да му вдигнеш конете така че да се усети ще му трябват повече пари от колкото да го смени целия мотор а и като му вдигнеш конете ,ще стане все едно на 90 годишен дятка да му дадеш виагра.Fiat Punto GT
Коментар
-
Колега виж поразпитай из форума дали някой като с твоя мотор е правил нещо и така ще можеш да добиеш идеи айде успех и като почнеш с "белите коне" пиши как се развиват нещата извинявам се на колегата за спама,но забелязах,че има много мнения,в които се упрекват или се постъпва с насмешка,което не е готино,все пак за това сме тук,тези които знаят и могат повече да помагат с идеи и примери
Коментар
-
sen7ineL написа:dani389 написа:Ти каде прочете отговор колко си тъп , ти на тъп въпрос какъв отговор искаш на тоя двигател за да му вдигнеш конете така че да се усети ще му трябват повече пари от колкото да го смени целия мотор а и като му вдигнеш конете ,ще стане все едно на 90 годишен дятка да му дадеш виагра.
Коментар
-
ExPeR7a написа:sen7ineL написа:dani389 написа:Ти каде прочете отговор колко си тъп , ти на тъп въпрос какъв отговор искаш на тоя двигател за да му вдигнеш конете така че да се усети ще му трябват повече пари от колкото да го смени целия мотор а и като му вдигнеш конете ,ще стане все едно на 90 годишен дятка да му дадеш виагра.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:ExPeR7a написа:sen7ineL написа:dani389 написа:Ти каде прочете отговор колко си тъп , ти на тъп въпрос какъв отговор искаш на тоя двигател за да му вдигнеш конете така че да се усети ще му трябват повече пари от колкото да го смени целия мотор а и като му вдигнеш конете ,ще стане все едно на 90 годишен дятка да му дадеш виагра.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар