Голем тунинг и направих на моита кошница ама ся ми требва малко махагонови ленти като тези на ауди или вектра ама незнам от де да си купя некои има ли идея.Ето и снимка на конзолата.Е не е моита ама я направих по същия начин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
средна конзола на таблото на брава/о
Collapse
X
-
Не е никак лошо.На мен ми допада а и наистина със сиво много добре ще стане.Но не ми е ясно с какво ще направиш махагона.Един приятел искаше да направи това в своята кола ама не откри нищо качествено за махагона!Имаше само някакво много циганско фолио имитация на махагон.Ти как мислиш да го направиш?FIAT Punto ELX 1.2 75
Коментар
-
galinchooo написа:мислим да стане нещо еи такова а?Ко ще кажете по въпроса????? :D Друго си е махагончето и на сивото му ходи.
Коментар
-
Колеги, боядисах си средната конзола като тая дет ви я показах.Ама ко знаите каква шокария стана малии.Много готино стана ама нема ми го блутута да ви сваля снимки да видите.тия дни ще ви сваля да се покефите.обещаха да ми докарат ленти махагонбови и кевларени.Незнам какви ще избера, но факт е че стана трепач.Некои пита как става.Ми как , сваляш средната конзола изтъркваш я на водно и я караш на некои бояджия да ти я пръсне , като задължително първо с основа и после металик.Тая седмица ще ми върнат блутута и ще я снимам. макар че не е завършена още.требва да и зема преход за касетофона (декоративната гривна).FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар