Колеги здравейте.Решил съм да попроменя малко фацата на бравата, но никъде не намира тунинг, който да ми хареса. Искам да е нещо семпло, просто да лови окото, а не да мегатунинговано.Дайте някакви идеи, снимки, може и тунинг на други марки, за да мога да си избера.От много време търся, обръщам нета, но нищо не мога да харесам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптичен тунинг на Брава
Collapse
X
-
Re: Оптичен тунинг на Брава
marto_gp написа:Колеги здравейте.Решил съм да попроменя малко фацата на бравата, но никъде не намира тунинг, който да ми хареса. Искам да е нещо семпло, просто да лови окото, а не да мегатунинговано.Дайте някакви идеи, снимки, може и тунинг на други марки, за да мога да си избера.От много време търся, обръщам нета, но нищо не мога да харесам.Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
-
Re: Оптичен тунинг на Брава
_power_ написа:marto_gp написа:Колеги здравейте.Решил съм да попроменя малко фацата на бравата, но никъде не намира тунинг, който да ми хареса. Искам да е нещо семпло, просто да лови окото, а не да мегатунинговано.Дайте някакви идеи, снимки, може и тунинг на други марки, за да мога да си избера.От много време търся, обръщам нета, но нищо не мога да харесам.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Лично мое мнение: едни хубави джанти отварят един автомобил най много, независимо дали има тунинг или не. Не пуснах темата за това някой да трупа брой мнения в сайта. Пуснах я за да получа мнения за красива промяна на Бравата. Нямам пари нито за нови джанти, нито за нова боя. Имам джанти, които на мен ми харесват много, независимо от другите мнения. Искам да променя "фацата" малко на автомобила, затова потърсих мнения от колеги и фенове на Италиянските автомобили. Не съм специалист в правенето на тунинг. Искам сам да си направя броните. Имам усет към рисуването, правих броня на другия ми автомобил, но поради проблеми не ми остана време да я довърша. Не казвам че ще стане перфектен тунинг, но поне ще опитам. Имам смола и стъкломат достатъчно, за да започна някаква идея. Засега управлявам само Брадвето и затова искам малко да я понаточа. Моля да се въздържате от излишни мнения и коментари, които не са свързани с темата. Във всеки друг форум има тема за оптичен тунинг на определена марка, но само тук няма, затова ако има други колеги, които искат да си тунинговат малко автомобилите, нека споделят в тази тема.
Коментар
-
veskobravo написа:Придържай се към по-изчистения вид.Вече не е на мода кича в тунинга.А и на Фиат-а му отива повечекато е по-изчистен.Ако не ти се занимава да я боядисваш вземи я пастирай.Колкото и да са хубави твоите джантиедни 16-ки коренно променят нещата.
Коментар
-
На мен ето това ми хвана окото като за отпред - http://www.korfeztuning.com/modifiye...2001-73984.htm, а със малко въображение може да се доуформи добавката и да стане още по-добре ! Иначе имаше една тема специално за тунинг на Брава в която човека се оказа доста несериозен, но поне има доста снимков материал както и хубави идеи. Успех!
Коментар
-
marto_gp написа:Лично мое мнение: едни хубави джанти отварят един автомобил най много, независимо дали има тунинг или не. Не пуснах темата за това някой да трупа брой мнения в сайта. Пуснах я за да получа мнения за красива промяна на Бравата. Нямам пари нито за нови джанти, нито за нова боя. Имам джанти, които на мен ми харесват много, независимо от другите мнения. Искам да променя "фацата" малко на автомобила, затова потърсих мнения от колеги и фенове на Италиянските автомобили. Не съм специалист в правенето на тунинг. Искам сам да си направя броните. Имам усет към рисуването, правих броня на другия ми автомобил, но поради проблеми не ми остана време да я довърша. Не казвам че ще стане перфектен тунинг, но поне ще опитам. Имам смола и стъкломат достатъчно, за да започна някаква идея. Засега управлявам само Брадвето и затова искам малко да я понаточа. Моля да се въздържате от излишни мнения и коментари, които не са свързани с темата. Във всеки друг форум има тема за оптичен тунинг на определена марка, но само тук няма, затова ако има други колеги, които искат да си тунинговат малко автомобилите, нека споделят в тази тема.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Karola написа:Колега, ето една примерна изчистена визия с ето такива огледалцаPredatorsi написа:Пусни снимки на твоите джанти ,може някой да даде идея за боядисване...Примерно черна основа и светъл борд ,ако имат разбира се...Потърси си оригинален спойлер за петата врата ,мисля ,че са 2 или 3 вида ,ако не се лъжа...Затъмни си задните прозорци ,но не на 100%...С по-ниско окачване колата тотално сменя вида си ,но щом караш само нея ,не ти го препоръчвам ,че гледай навън какво става...Едно пастиране ,щом нямаш пари за боя...На тази снимка ,която е дал колегата по-горе ,се вижда варианта за предната решетка и бронята...Махаш лаисните ,заглаждаш и боядисваш...Ако си го направиш сам ,няма да е много скъпо , а и ако си ги боядишеш сам тогава е супер...Може да смениш дръжките на вратите с такива от Мареа ,защото твоите май са от тези с гуменото покритие...Едни фарове с лупи ,пак от Мареа...Засега се сещам за това...Все пак е бюджетно решение всичко изброено...Един съвет само...НЕ си затъмнявай стоповете...ПП:Това за трупането на мнения ми се струва неуместна забележка...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар