Имал съм Alpine 9855 и знам за какво иде реч, определено си заслужава всяка една стотинка вложена в него, но пък и ти от DVD какъв звук очакваш. Аз съм с Pioneer DEH-88RS и CD-UB100, без никакви настройки по EQ, само времезакъснения на каналите и LPF и HPF и вярвай звука и почти уникален. Е то това си зависи и какво има навързано след него де .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Grande Punto
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:Имал съм Alpine 9855 и знам за какво иде реч, определено си заслужава всяка една стотинка вложена в него, но пък и ти от DVD какъв звук очакваш. Аз съм с Pioneer DEH-88RS и CD-UB100, без никакви настройки по EQ, само времезакъснения на каналите и LPF и HPF и вярвай звука и почти уникален. Е то това си зависи и какво има навързано след него де .
Коментар
-
the_game написа:Кът офф линията е в пъти по-добра от на оригиналните фарове. Дългите също са добре. Като цяло съм много доволен от светенето. Като цяло кът офф линията е не е точно отсечена ами е дебела 1см примерно и този 1 см е лилав. Абе ще снимам тези дни. Или най-добре на някоя среща да идем и да ги видиш реално как светят.Oсвен това през деня като карам на фарове и колата пред мен спре и има дърво и то прави сянка фаровете се вижда къде светят, което преди нямаше как да стане.Абе щом вечер на мокро в града се вижда като съм пуснал фаровете. (Рефлекторния ксенон беше много зле особено на междуградски мокър път с насрещтно нищо не виждах буквално карах на надежди да няма нещо на пътя.)Иначе аз имам един куп фарове втора употреба Имам и с оригинален ксенон от S-class Авенсиси Е39 - и т.н.Даже си отделих две филипс крушки 4200К само трябва да си взема кабелчета че са D2S и ще сменя китайската крушка (6000К) и мисля, че ще е още по-добре.Въпреки че 6000К крушка на лупа свети много по-бяло от колкото 6000К само по рефлектор.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар