Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Grande Punto

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво колега, много добре се получава. И аз си търся същия скоростен лост, но за сега безуспешно. Тъй като в бъдеще и аз ще проучвам нещата за чип тунинг, няколко въпроса. Казваш, че в Digital Tuning не са се справили. Според техния сайт имат чип за твоя мотор, а те къстъм чипове не правят, какъв е бил проблемът? В Prospeed няма ли вариант за чипосване?
    Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
    Punto GT 1.4 Turbo '99
    Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

the_game написа:
      Лупите ги има и в ebay.co.uk там може да видиш цената.
      Май няма смисъл да се поръчват от Ибей - намерих ги заедно с баластите ТУК за 185лв. с 1г. гаранция Другия месец да се затопли малко и ще си напазарувам

Коментар

mr_none написа:
        Браво колега, много добре се получава. И аз си търся същия скоростен лост, но за сега безуспешно. Тъй като в бъдеще и аз ще проучвам нещата за чип тунинг, няколко въпроса. Казваш, че в Digital Tuning не са се справили. Според техния сайт имат чип за твоя мотор, а те къстъм чипове не правят, какъв е бил проблемът? В Prospeed няма ли вариант за чипосване?
        В проспиид е 1000лвДигитал тунинг- Ами то се вижда от дино графиката. В сайта им казват 100 коня пък то.... 90. Наполовина от обещаното повишение. Вярно се усещаше но не така както го рекламират в сайта. Максималната скорост не се промени и с 1 км/ч.Тоест мотора върви до 4200 оборота и от 4400оборота нагоре направо умира. Еми след чипа беше същото върви до към 4200 и след това на 4400 умира тотално.Аз очаквах това да не е така.Ами надявам се до седмица да ги монтирам та да снимам клип и да видиш как светят.

Коментар

Много му е малко турбото на това моторче, една генерация и премахване на катализатора ще го отпуши още малко
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Kuku написа:
            the_game написа:
            Лупите ги има и в ebay.co.uk там може да видиш цената.
            Май няма смисъл да се поръчват от Ибей - намерих ги заедно с баластите ТУК за 185лв. с 1г. гаранция Другия месец да се затопли малко и ще си напазарувам
            Кики, тва е супер дето си го намерил...Как сериозно се замислям за едни лупи за 156цата, ама лошото е че скоро купувах крушки за ксенона и сега ще ме е яд...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Явка, имай предвид, че въпроса с качеството остава отворен - това сигурно са най-най-НАЙ-евтините такива комплекти на пазара

Коментар

Изрових от избата един резервен фар със счупени крачета и лупата взе, че пасна все едно за там е правена.Утре ще си купя спрей черен мат. И се захващам със сваляне на бронята и фаровете.Фаровете обаче са мааалко не приятни за разглобяване ама не е проблем.Като цяло основата (черната пластмаса има улей с формата на " П " който е налят с лепилото и вътре е пъхнат прозрачния край на фара и така лепилото хваща от всички страни. С пистолет за горещ въздух нагрявах пластмасата до момента в който вече почва да се размеква и с ръчкане с отвертка го отворих. Като се напредва с по 1, 2 см. Ето и вече монтирана лупата.http://thegamepz.snimka.bg/tuning/mo...Пробвах фара на колата до оригиналния и свети доста по силно и по-бяло (макар и двата комплекта да са 6000К )Като вдигна фара нагоре осветявам блокове на разстояние 300метра. До няколко дни очаквайте снимки на вече монтираните фарове

Коментар

Днес тествах камерката за задно виждане.
                  Прикачени файлове

Коментар

супер, от къде я взе и показва ли коректно?на Голф-а дали ще стане директно към монитора за Пунтака съм сигурен че ще стане

Коментар

bagera написа:
                      супер, от къде я взе и показва ли коректно?на Голф-а дали ще стане директно към монитора за Пунтака съм сигурен че ще стане
                      За 22$ от ибей. http://www.ebay.com/itm/Special-AUDI...t_1270Само виж твоя монитор какъв вход има, и дали чете PAL/NTSC или само единия , че тоя боклушки пайнер (повече Пайнер НИКОГА) работи само с NTSC -стандарта в Щатите. Като си дойда в Пазарджик може да я пробваме преди да съм я монтирал да видиш дали такава ти върши работа.Иначе малко тъпо се получи щото корпуса й ми идва доста по малък от дупката където е оригиналното плафонче за номера ама е така като не мери човек.Иначе показва доста добре само трябва малко да й свикна. Пробвах я вкъщи и на свечеряване със спуснати щори и камерката си вдига контраста автоматично всичко става черно бяло и си се вижда та предполагам осветлението от задната светлина ще й е предостатъчно.

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Джантите са станали просто уникални,колега!Браво!Досега само на едно кола съм виждал по този начин точно направени и много ми хареса,но при теб с този бял цвят в тон с бялата кола е жестоко Само дето голямо миене ще е от прахоляци от накладките и калища,но пък си заслужава за тази красота.Гледам,че колата вече е с прожекторите.Я кажи как светят на пътя,има ли ясна CUTOFF линия и как са дългите?Повечето китаиски прожектори много ги плючт,зашото никои не ги е мислил за ксенон и ефекта е,като при монтажа на прожектор за халогенна крущка,че и много по-лош и дори плачевен понякога.Гледал съм много снимки и съм чел много отзиви и общо взето по щатските форуми се е наложил метода с вграждане на оригинални прожектори за ксенон настаро,които се монтират по споменатия по-нагоре начин с рязане,напасване и лепене.Изглежда доста скалъпено на пръв поглед и методите за монтаж и реглаж са тип ленти с тиксо на стената отсреща във всяка тема която съм чел и всяки клип които съм гледал,но пък краиният резултат обикновено е убииствен.Само дето е абсурдно скъпо,а и ако изгори крушка намирането на нова е пак скъпо,защото "стандартните" китаици всъщност хич не са стандартни в сравнение с тези на оригиналните вграждани ксенонови системи.Та в този ред на мисли,ще е много полезно да се знае,че някои е постигнал добър ефект и с китаиски прожектори,както и точният им модел.Нащракаи някоя и друга снимка и се похвали Така де,да полираме до гладкост старите релефни стъкла и да цъфват отвътре лупи,примерно )))) Може и да се навие някои Пък ако стане и чудо да може да се мине технотест...
                          Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

Кът офф линията е в пъти по-добра от на оригиналните фарове. Дългите също са добре. Като цяло съм много доволен от светенето. Като цяло кът офф линията е не е точно отсечена ами е дебела 1см примерно и този 1 см е лилав. Абе ще снимам тези дни. Или най-добре на някоя среща да идем и да ги видиш реално как светят.Oсвен това през деня като карам на фарове и колата пред мен спре и има дърво и то прави сянка фаровете се вижда къде светят, което преди нямаше как да стане.Абе щом вечер на мокро в града се вижда като съм пуснал фаровете. (Рефлекторния ксенон беше много зле особено на междуградски мокър път с насрещтно нищо не виждах буквално карах на надежди да няма нещо на пътя.)Иначе аз имам един куп фарове втора употреба Имам и с оригинален ксенон от S-class Авенсиси Е39 - и т.н.Даже си отделих две филипс крушки 4200К само трябва да си взема кабелчета че са D2S и ще сменя китайската крушка (6000К) и мисля, че ще е още по-добре.Въпреки че 6000К крушка на лупа свети много по-бяло от колкото 6000К само по рефлектор.

Коментар

the_game написа:
                              bagera написа:
                              За 22$ от ибей. http://www.ebay.com/itm/Special-AUDI...t_1270Само виж твоя монитор какъв вход има, и дали чете PAL/NTSC или само единия , че тоя боклушки пайнер (повече Пайнер НИКОГА) работи само с NTSC -стандарта в Щатите. Като си дойда в Пазарджик може да я пробваме преди да съм я монтирал да видиш дали такава ти върши работа.Иначе малко тъпо се получи щото корпуса й ми идва доста по малък от дупката където е оригиналното плафонче за номера ама е така като не мери човек.Иначе показва доста добре само трябва малко да й свикна. Пробвах я вкъщи и на свечеряване със спуснати щори и камерката си вдига контраста автоматично всичко става черно бяло и си се вижда та предполагам осветлението от задната светлина ще й е предостатъчно.
                              Не са ти виновни хората от Pioneer а това че конкретно твоето DVD е USA версия. В Европейския му вариант си ги чете и двата формата.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                                the_game написа:
                                bagera написа:
                                Не са ти виновни хората от Pioneer а това че конкретно твоето DVD е USA версия. В Европейския му вариант си ги чете и двата формата.
                                Плюя Пайнер не заради стандарта. Ами защото е Боклук то даже и боклук не е щото боклука в контейнера ще се обиди като ги сложа на едно ниво.Вярно made in japan е доста стабилно е изработено но както всеки пайнер се мъчи като изкарва дисковете ако плеъра е под наклон, ДВД мн трудно да прочете( Вярно че е на 100 години) ама все пак.... Чистих го няколко пъти и нищо.Имам един Alpine 9855 с Ипод модул и да ти кажа звука когато Алпайна е настроен е 1000 пъти по-добър от този на Пайнера.Просто нямат нищо общо като качество на звука.Но ще си оставя пайнера защото вече набих $ за кабел за телефона камера пък и кой би купил двд плеър който чете само CD-та.М/у другото продавам Перфектен Alpine 9855 европейски модел с дистанционно и Ipod модул Цена 400лв за всичко и нито лв по-малко. (само аипод контрола струва 100лв) Пък и с айфона подържа flac. формат

Коментар

Working...
                                X