Браво колега, много добре се получава. И аз си търся същия скоростен лост, но за сега безуспешно. Тъй като в бъдеще и аз ще проучвам нещата за чип тунинг, няколко въпроса. Казваш, че в Digital Tuning не са се справили. Според техния сайт имат чип за твоя мотор, а те къстъм чипове не правят, какъв е бил проблемът? В Prospeed няма ли вариант за чипосване?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Grande Punto
Collapse
X
-
mr_none написа:Браво колега, много добре се получава. И аз си търся същия скоростен лост, но за сега безуспешно. Тъй като в бъдеще и аз ще проучвам нещата за чип тунинг, няколко въпроса. Казваш, че в Digital Tuning не са се справили. Според техния сайт имат чип за твоя мотор, а те къстъм чипове не правят, какъв е бил проблемът? В Prospeed няма ли вариант за чипосване?
Коментар
-
Kuku написа:the_game написа:Лупите ги има и в ebay.co.uk там може да видиш цената.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Изрових от избата един резервен фар със счупени крачета и лупата взе, че пасна все едно за там е правена.Утре ще си купя спрей черен мат. И се захващам със сваляне на бронята и фаровете.Фаровете обаче са мааалко не приятни за разглобяване ама не е проблем.Като цяло основата (черната пластмаса има улей с формата на " П " който е налят с лепилото и вътре е пъхнат прозрачния край на фара и така лепилото хваща от всички страни. С пистолет за горещ въздух нагрявах пластмасата до момента в който вече почва да се размеква и с ръчкане с отвертка го отворих. Като се напредва с по 1, 2 см. Ето и вече монтирана лупата.http://thegamepz.snimka.bg/tuning/mo...Пробвах фара на колата до оригиналния и свети доста по силно и по-бяло (макар и двата комплекта да са 6000К )Като вдигна фара нагоре осветявам блокове на разстояние 300метра. До няколко дни очаквайте снимки на вече монтираните фарове
Коментар
-
bagera написа:супер, от къде я взе и показва ли коректно?на Голф-а дали ще стане директно към монитора за Пунтака съм сигурен че ще стане
Коментар
-
Джантите са станали просто уникални,колега!Браво!Досега само на едно кола съм виждал по този начин точно направени и много ми хареса,но при теб с този бял цвят в тон с бялата кола е жестоко Само дето голямо миене ще е от прахоляци от накладките и калища,но пък си заслужава за тази красота.Гледам,че колата вече е с прожекторите.Я кажи как светят на пътя,има ли ясна CUTOFF линия и как са дългите?Повечето китаиски прожектори много ги плючт,зашото никои не ги е мислил за ксенон и ефекта е,като при монтажа на прожектор за халогенна крущка,че и много по-лош и дори плачевен понякога.Гледал съм много снимки и съм чел много отзиви и общо взето по щатските форуми се е наложил метода с вграждане на оригинални прожектори за ксенон настаро,които се монтират по споменатия по-нагоре начин с рязане,напасване и лепене.Изглежда доста скалъпено на пръв поглед и методите за монтаж и реглаж са тип ленти с тиксо на стената отсреща във всяка тема която съм чел и всяки клип които съм гледал,но пък краиният резултат обикновено е убииствен.Само дето е абсурдно скъпо,а и ако изгори крушка намирането на нова е пак скъпо,защото "стандартните" китаици всъщност хич не са стандартни в сравнение с тези на оригиналните вграждани ксенонови системи.Та в този ред на мисли,ще е много полезно да се знае,че някои е постигнал добър ефект и с китаиски прожектори,както и точният им модел.Нащракаи някоя и друга снимка и се похвали Така де,да полираме до гладкост старите релефни стъкла и да цъфват отвътре лупи,примерно )))) Може и да се навие някои Пък ако стане и чудо да може да се мине технотест...Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Кът офф линията е в пъти по-добра от на оригиналните фарове. Дългите също са добре. Като цяло съм много доволен от светенето. Като цяло кът офф линията е не е точно отсечена ами е дебела 1см примерно и този 1 см е лилав. Абе ще снимам тези дни. Или най-добре на някоя среща да идем и да ги видиш реално как светят.Oсвен това през деня като карам на фарове и колата пред мен спре и има дърво и то прави сянка фаровете се вижда къде светят, което преди нямаше как да стане.Абе щом вечер на мокро в града се вижда като съм пуснал фаровете. (Рефлекторния ксенон беше много зле особено на междуградски мокър път с насрещтно нищо не виждах буквално карах на надежди да няма нещо на пътя.)Иначе аз имам един куп фарове втора употреба Имам и с оригинален ксенон от S-class Авенсиси Е39 - и т.н.Даже си отделих две филипс крушки 4200К само трябва да си взема кабелчета че са D2S и ще сменя китайската крушка (6000К) и мисля, че ще е още по-добре.Въпреки че 6000К крушка на лупа свети много по-бяло от колкото 6000К само по рефлектор.
Коментар
-
the_game написа:bagera написа:супер, от къде я взе и показва ли коректно?на Голф-а дали ще стане директно към монитора за Пунтака съм сигурен че ще станеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:the_game написа:bagera написа:супер, от къде я взе и показва ли коректно?на Голф-а дали ще стане директно към монитора за Пунтака съм сигурен че ще стане
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар