здравейте , тъй като взех на сестра ми пунтото като 1ва кола.. искам да попитам какви пари ще ми излезне да му вкарам малко тунинг по мотора примерно 130-40 коня ?? 97ма година , 50 или 60 коня ако не се лъжа..и какви пари ще ми излезне да я пребоядисам с черен металик цялосттно отвън. и ако може да ме насичите при такъв човек в София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за тунинг по мотора и пребоядисване с металик
Collapse
X
-
Re: Един въпрос за тунинг по мотора
Bubblegum92 написа:искам да попитам какви пари ще ми излезне да му вкарам малко тунинг по мотора примерно 130-40 коня ?? 97ма година , 50 или 60 коня ако не се лъжа..Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
ФЕРАРИСТ написа:Bubblegum92 написа:а колко максимум коне може да му се сложат и на каква ценаFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
и мойто пунто беше 60 коня, направо взех двигател от 1.2 16в спортинг 86 коня ... така е най-ефтинко според мен :DПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Направо го пускай за бартер за някое от легендарните 1.6 Браво,Колегите са те посъветвали провилно, ако найстина си млад шофьор по добре първо свикни с колата да може да ти да я управляваш а не тя теб. За боя ами цените са са от 80-200лв на елемент. - пример - На мен ми предлагат боядисване на таван и калник/преден/ - Браво за 240лв с материали на майстора. Черно едра перла.Не приемай отговорите като съмнение относно уменията ти да шофираш, ние също сме минали от там но ако си 92набор /само предполагам/ най малкото нямаш достатачно опит да се мяташ на БЕГАЧКА 130-140коня.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Bubblegum92 написа:и какви пари даде за този двигателПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар