Здравейте колеги, имам едно питане - може ли да се вмъкне под предният капак на брава 1.6.16v - 4 цилиндрова, двигател от фиат купе 5 цилиндров - 150 кончета, че съм замислил нещо, ама ми трябва и някое друго компетентно мнение (като с двигателя върви и скоростна кутия и там всичко останало). Благодаря Ви предварително )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
двигатели - съвместимост
Collapse
X
-
d1am0nd написа:Не мисля, че ще е толкова голяма мъката със атмосферката, обаче с турбото ..... все пак и от финансова гледна точка всичко е доста по-скъпо. Мен ми е интересна цената на самите мотори - атмосферен 2.0 20вт/Т (заедно със скорости и ЕКУ и има ли още нещо за купуване).Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Е, ние не говорим за тунинговането на самия мотор. Това е просто заместване на слабия мотор със по-мощен. Ама като гледам колко неща още е изредил колегата над теб, че трябва да се сменят..... И аз замислях нещо подбно, но мислех, че освен двигател, еку, скорости, спирачки няма да трябва да се сменя друго. То в такъв случай е най-добре да се купи цяла кола блъсната и от там вече да се сваля всичко нужно което трябва, а май няма да е много лесно да се намери Купе/Браво ХГТ което да не е със засегнат двг. след катастрофа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар