Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

тунинг на старата фиатка 125п 2,0 и16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

radoslav4i4i написа:
    ето още снимки,главата не е пилена само са полирани всмукателните и изпускателни отверстия препаснати клапани и сменени гумички ,гарнитура на главата пайен,баланс валовете мисля да не се зацепват 6те ги фиксирам неподвижни,дюзите са си стандартни от 2,0 8в -240сс,засега и компютъра с които ще се кара също е от този мотор,впрочем някои знае ли дали има огромна разлика между този и този на 2,0 16в.
    Трябва да и сложиш дюзи от 2.0 16в и такова ЕКУ , с дюзите от 8в и ЕКУ 8в ще обеднява много във високите и няма да е добре.Също трябва да прибереш ЕКУ-то вътре в салона на сухо, там в коша има много влага че и вода, не е водозащитено.А относно всм. колектор, наистина е удобен, при Делта Интеграле и Типо 1.8 16в се слага Трябвало е да се направят врязове за всм. клапани в буталата, сега просто ти се разминават на някоя и друга десета, ще се подчукнат като почнеш да го вкарваш в обороти и ще се изкривят.Врязове поне 1.5мм трябват за да е сигурно.
    sigpic
    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
    475HP 11,5/1,9/191
    YouTube

Коментар

Аз се чудя изпускателния колектор от какво е? Щото не е оригиналния на седиì..да не е алфов?
      Sedicivalvole (Racing Rosso)now
      GTV 2.0 (612 A)now
      E60 530D now.. hate it big time :D
      Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
      Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Като видях скицата за външния вид, ми заприлича на VFTS кит, а аз се сещам за едно момче което ги прави тези раздувки.
        Fiat Marea Weekend ELX 1.6 16V /// Lancia Delta 2 LE 1.6 16V /// Renault 21 GTS 1.7mpi

Коментар

тунинг на старата фиатка 125п 2,0 и16v

изпускателния е от типо 1,8 16в но е срязан малко по надолу от средата на тръбите понеже закъснях и от вторични му бяха видели сметката, веждите ще са си метални едно цяло с калника , а не стъклопластови

Коментар

Къде се загуби колега, евала за труда и ентусиазма, има ли развитие по проекта, италфеста наближава...Поздрави!
            x3m team

Коментар

Working...
            X