batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Музика във Брава-та
Collapse
X
-
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
-
d1am0nd написа:Сега ако ми кажеш и от каде да намеря Херц за 70-ина лева ще е добре. Аз едвам изнамерих 5х7 елипси и те са 3 модела - SPL AS-573 / SPL KP-573 / SPL XP-537K и съответно - 56лв./59.66лв./78.66лв. Ако има някъде другаде нещо по-така, споделете ...fiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
-
Ами аз съм голям фен на силната музика и за сега решението е такова - Отзад на кората ECX690 и добавяне на 2ра ES300. Обаче притиснението ми е за усилвателя - Thunder TCA4111, че изобщо няма да може да захрани 2-те 12-ки + 2-те елипси. И другото което е, чудя е кутията каква да е - с порт или да я направя с 2 рефлектора ?
Коментар
-
Ibiza написа:искам да кажеш как се държат елипсите двоумя се да си взимам такива за по напред .. ;D " като се опаричим някой слънчев ден "Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Еми аз докато бях с единя говорител на който кутията му беше 72 литра (малко повече от средата на тази) хората се чудеха каква скъпа 15-ка съм сложил в багажника, а се оказаха изненадани какво може Херца с малко по-голяма кутия. Е сега ефекта е ..... само, че Тъндъра 4111 прегря и се наложи да се смени с Lanzar VIBE436 Viberant 2000-Watt та сега наистина свири умопомрачително, има да се направят още няколко неща по кутията както и да се тапицира. Та това е за сега после ще пускам снимки на всичко готово .
Коментар
-
Такаа, малко ъпдейт на темата. Миналата седмица случайно се сетих, че бях прибрал едно еквалайзерче във мазата, което вече е инсталирано в колата и усили бас-а още повече. Еквалайзерчето е Sony XEC-505 което дефакто е кросоувър + еквалайзер, малко е старичко, но поне е от "японските" години на Сони и върши уникална работа. Остава да се вземе ново CD, кондензатор, и още едно малко усилвателче за елипсите за да мога да ги контролирам и тях от еквалайзера. Та ще има още обновявания на темата която мисля да я направя като цялостен проект за Брава-та, но нека първо да намеря нещата които търся и да го започна, пък тогава . Сега и един въпрос извън аудио темата, джанти 7Jx17" ET35 4x100 и гуми 215х40, та въпросите ми са 4х100 имат ли някакви негативи, като изключим, че трябва да се купуват болтове ? Широчината 215 дали ще опират някъде ? Централния отвор забравих да кажа е 72,6, ще се намерят ли втулки за да стане 58,1 ? Мисля, че ЕТ-то е в рамките на нормалното и ще стане.П.п. На някой явно съм му пречил с музиката и така останах без задна чистачка - цялото рамо беше счупено.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар