Joro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Олекотяване на маховик на Fiat Bravo
Collapse
X
-
Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
-
Що се занимавате с глупости.Я си карайте колите и место да си пилите маховиците изпилете по някоя и друга мадама и балансирайте по някоя и друга бира. :DFiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
колеги. съжалявам за спама но тъйкато е тема за маховик имам едно въпросче аз, и ще помоля за помощ!!!значи интересъвам се дали мога да обърна маховика на бравото(1.6 16 103к.с.)понеже имах доста проблями с предния стартер, много ми се ядяха втулките.после се наложи да го сменя, тъйкато ми се изкриви оста на ротора.сега новия ми е с иглени лагери обаче след около 3 месеца и той зе да забива при послядното сваляне забелязах че зъбите на маховика са доста скосени -около 45 градуса.те оригинални мисля че не са прави, ама не чак толкова.та мисля вече че проблема е от него. интересува ме много ли е сложна работата?засега знам че трябва да сваля кутията.после как се маха маховика?на пръстен ли е или се сваля цялото колело и как става ако някой знае да помогне.благодаря предварително.и мойте извиняния че спамя в темата му!!!!!!fiat bravo sx 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар