Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo HGT EDITION

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Работата по проекта продъжава. В момента отново сменям инсталацията. Някакъв проблем имаше в тази която сложих миналата година и имаше огромно дърпане на ток от някъде. Алармата не работеше правилно и сега видях че имам допуснати грешки от моя страна.За съжаление колата надали да бъде пребоядисана скоро. След напускането ми на гаража колата остана на син филер. Това ми позволява да я карам от време на време. В момента я стягам за Итал Феста. Дано успея този път да я предвижа по някакъв начин до феста.
    Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
    Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Коментар

Колата е почти на 100 % сглобена. Салона е оставен за пране.Работата по колата протече почти идеално. Всичко работи с изключение на алармата която не се и постарах да я връзвам като хората. Единствено ми се иска само да я накарам да заключва централното. Включва се и се изключва но без никакви движения.И единственият ми проблем за разрешение е защо като включа фаровете и плавно светла лампата на копчето за задната допълнителна светлина. Но заради дъжда не обърнах внимание дали светва и крушката от зад. Копчето не свети с пълния си потенциал на диода. При натискането му, светва диода по силно. Ако някой помогне с нещо ще е добре, иначе сам ще се справям.

Коментар

Отзад на някой от стоповете ти се губи масата и замасява през някоя от крушките- почисти си буксата на кабела (и свий малко клемите) и буксата на стопа.
          Фиат Крома 1.9 16v+
          Фиат Браво 1.6 16v
          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Днес ще го опитам това. Направи ми и впечатление че докато въртя на стартер пак присветва лампата на копчето.

Коментар

Ето развитието по колата от последното ми писане.По боята нямаме развитие :DЗимата си купих едни халогенчета за бронята, поне да се възползвам и от копчето в купетоСлед това сложих ксеони и на фаровете и на халогените и се изненадах колко добре светят фаровете.Работата по капака по сред зима продължи, както се вижда на снимките по горе..И последно полагане на кита.. който до ден днешен не е изтъркан :DТова е за сега. Като гледам по донора имам много работа. Оказа се че има счупени пети и некви други перипети, но дано скоро и него да пусна в коша.

Коментар

Да съживя малко темата. След дълъг престой колата отново продължава по пътя. Боята още е мит. :DДвигателя още си е старият. Направих му малък ремонт. Нов разпределителен вал, кобилици, повдигачи, бобина. Промих двигателя и налях ново масло. Снимки скоро, пък може и да добавя още някакво развитие.

Коментар

Working...
                X