Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo HGT EDITION

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да разчистим малко прахта от темата..и да загатнем малко от случващото се. Тези дни и уточненията.
    Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
    Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Нещо не остава време да попиша в темата. Та общо взето равносметката до момента е следната:Намерих донор HGT VIS от който ще използвам двигателя и трансмисията, окачването и салона.Работя по външния вид на Бравото, и го правя извън работно време в автосервиз INSAUTO.

Коментар

Вчера успях само да си реставрирам стоповете в заводски вид. Двоумя се дали да са лак и боя или трансперантно фолио да залепя. Фаровете също са разглобени и тях ще ги пръсна в цвят.Ето разликата в двата стопа след водненето и преди :D И готови вече и двата стопа И една снимчица пред сервиза

Коментар

Направи си стоповете с фолио за стопове,и фаровете също.Доста по ефектно е от спрея.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Нямам си на идея какви са тия фолиа Фаровете са от Мареа с лупи, и вътрешноста им е подходяща за боядисване

Коментар

Остави надписите 1.4.12v на калниците. Има да се чудят, по светофарите Фаровете с лупи, мисля че стоят по-добре не боядисани. Мое мнение разбира се Стоповете са станали супер.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Искаше ми се даже да направя 1.2 12V табелки и тях да ги сложа. Само че смених калниците със такива от HGT със широкия мигач. Е нищо, то не ми пречи пак да си направя такива табелки и да ги сложа :D За фаровете.. не знам, за сега ми се иска да ги боядисам тия черните основи. Разбира се като са в цвета на колата би трябвало да изглежда готино. Няма да са в някво синьо примерно дето няма нищо общо с колата

Коментар

Колега търсиш ли си още турбо IHI RHB5 Успех с проекта

Коментар

Не помня да съм търсил такова турбо.Мерси все пак

Коментар

Днес поработих малко над новия ми капак.. Доста работа ще се вложи в него.. също така и кит.. Реших да сваля добавката и на ново да я сложа, като този път аз ще я залепя, вместо да слагам самонарезни винчета и смола.

Коментар

Тони_Казичане написа:
                        Искаше ми се даже да направя 1.2 12V табелки и тях да ги сложа. Само че смених калниците със такива от HGT със широкия мигач. Е нищо, то не ми пречи пак да си направя такива табелки и да ги сложа :D За фаровете.. не знам, за сега ми се иска да ги боядисам тия черните основи. Разбира се като са в цвета на колата би трябвало да изглежда готино. Няма да са в някво синьо примерно дето няма нищо общо с колата
                        ето фара

Коментар

Да, за нещо такова става на въпрос. Доста добре изглежда. Само че бронята не изглежда добре..disk777 погледни предния капак на durex_a как го е направил. И аз мисля нещо такова да направя, но без намръщването на фаровете. ще се опитам да направя ангелски очи и мисля че като не са скрити фаровете ще се вижда готино.

Коментар

Тони_Казичане написа:
                            Да, за нещо такова става на въпрос. Доста добре изглежда. Само че бронята не изглежда добре..disk777 погледни предния капак на durex_a как го е направил. И аз мисля нещо такова да направя, но без намръщването на фаровете. ще се опитам да направя ангелски очи и мисля че като не са скрити фаровете ще се вижда готино.
                            Това ми е старото право, новата собственичка блъснала куче със 120 .... Иначе изобщо намръщването не пречи на дългите /те и без това не светят/. А ангелските, не мога да намеря тяхна снимка просто една лед лента залепена на пластмасата около лупата, от там светлините от диодчетата се отразяваха в лупата и на смата лупа се виждаха по още веднъж все едно като човешки лещи, беше доста ефектно, но от далеч не се вижда много. Отделно си махнах преградата на мигача и стана цял като на обикновен фар понеже сега е разделен, в долната част се намира габарита. Общо взето играчката после с кабелите е за 2-3 часа работа за 2-та фара, ама си е бъзикня дето няма да повторя!

Коментар

Еххх...S-класа 2011 фейслифт

Коментар

Тони_Казичане написа:
                                Еххх...S-класа 2011 фейслифт
                                Няма невъзможни неща... :D
                                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Working...
                                X