Да разчистим малко прахта от темата..и да загатнем малко от случващото се. Тези дни и уточненията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo HGT EDITION
Collapse
X
-
Нещо не остава време да попиша в темата. Та общо взето равносметката до момента е следната:Намерих донор HGT VIS от който ще използвам двигателя и трансмисията, окачването и салона.Работя по външния вид на Бравото, и го правя извън работно време в автосервиз INSAUTO.Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Коментар
-
Вчера успях само да си реставрирам стоповете в заводски вид. Двоумя се дали да са лак и боя или трансперантно фолио да залепя. Фаровете също са разглобени и тях ще ги пръсна в цвят.Ето разликата в двата стопа след водненето и преди :D И готови вече и двата стопа И една снимчица пред сервизаFiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Коментар
-
Искаше ми се даже да направя 1.2 12V табелки и тях да ги сложа. Само че смених калниците със такива от HGT със широкия мигач. Е нищо, то не ми пречи пак да си направя такива табелки и да ги сложа :D За фаровете.. не знам, за сега ми се иска да ги боядисам тия черните основи. Разбира се като са в цвета на колата би трябвало да изглежда готино. Няма да са в някво синьо примерно дето няма нищо общо с колатаFiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Коментар
-
Днес поработих малко над новия ми капак.. Доста работа ще се вложи в него.. също така и кит.. Реших да сваля добавката и на ново да я сложа, като този път аз ще я залепя, вместо да слагам самонарезни винчета и смола.Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Коментар
-
Тони_Казичане написа:Искаше ми се даже да направя 1.2 12V табелки и тях да ги сложа. Само че смених калниците със такива от HGT със широкия мигач. Е нищо, то не ми пречи пак да си направя такива табелки и да ги сложа :D За фаровете.. не знам, за сега ми се иска да ги боядисам тия черните основи. Разбира се като са в цвета на колата би трябвало да изглежда готино. Няма да са в някво синьо примерно дето няма нищо общо с колата
Коментар
-
Да, за нещо такова става на въпрос. Доста добре изглежда. Само че бронята не изглежда добре..disk777 погледни предния капак на durex_a как го е направил. И аз мисля нещо такова да направя, но без намръщването на фаровете. ще се опитам да направя ангелски очи и мисля че като не са скрити фаровете ще се вижда готино.Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Коментар
-
Тони_Казичане написа:Да, за нещо такова става на въпрос. Доста добре изглежда. Само че бронята не изглежда добре..disk777 погледни предния капак на durex_a как го е направил. И аз мисля нещо такова да направя, но без намръщването на фаровете. ще се опитам да направя ангелски очи и мисля че като не са скрити фаровете ще се вижда готино.
Коментар
-
Тони_Казичане написа:Еххх...S-класа 2011 фейслифтFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар