Tqnkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo HGT EDITION
Collapse
X
-
Интересно става. Има доста писане тук Мии значи почвам да отговарямЗа сега се занимавам с оптичния тунинг защото времето не позволява а и донабелязвам бъдещето на автомобила. Трябва до баловете оптичния тунинг да е готов и колата да е боядисана. Цветът отново ще бъде син, но какъв?След баловете вече ако съм набавил колата донор ще почна с разфасоването. До тогава двигателя ще бъде този.На скоро с малко ровене в нета и съвети реших да изневеря на марката FIAT като двигател. Двигателя отново ще бъде 2000 кубика, 20 винтила с турбо. Няма да споменавам повече относно това! Нека да дойде лятото, да се стопли и да докарам автомобила донор. Тогава вече ще говориме за закупени неща, които само трябва да се монтират (най трудната част). Ето сега автомобила как звучи. Прави тръби на Ф53 е спортно гърне на края. http://vbox7.com/play:e2664c9e9fА ето и едно клипче на музиката. Все още обаче не съм я захранил с достатъчно силен усилвател. В момента свири тубата на 200 W горе долу. Също така и има едно гъргорене от дясната колонка във вратата. Времето не позволява да сложа другите, оригинални на Голф III. В таблото е с пищялки, не съм сигурен дали са оригинални, но захвата им съвпада точно. От зад е с 2 пищялки от таблото на Голф III (също оригинални) в колонките на които се държи кората, а на самата нея има 2 Soni-та, но едното не свири заради счупено краче :D http://vbox7.com/play:f529c89c07А ето и няколко снимки, като едната е на скъсения скоростен лост от миналата седмица.Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Коментар
-
Два въпроса Първо - Пич, ти женен ли си, и как мислиш да ходис тая кола на море ? На това 1.4 не е ли по лесно да му се присади карборатор и да си го надеваш на воля ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
На първия въпрос: Все още не съм :D Ама за това има и дизелчета с 4/100 разход, което трябва да купя преди да разсипя Бравока.А на втория.. мислех.. и турбо мислех да слагам, даже съм си набавил едно IHI RHB5, и бях намерил карбуратор с две гърла, но не си струва. Каква мощтност ще достигна!? 150 коня при вече разпилен двигател.ПоздравиFiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Коментар
-
Малко да живна темата с няколко снимки и очаквайте скоро да напиша какво съм направил до момента със снимки. Нямам време тези дни да пиша за всичко което успявам да направя и да закупя за автомобила. Очаквайте снимки на бронята с която съм в момента, праговете и спойлера. Затъмнени стопове в синьо, бели мигачи и те затъмнени в син цвят.. и нещата които не са монтирани: барче от мареа.. , задни спирачни апарати от 145.. Чакам да ми дойдат LED крушки за стоповете които светят двойно по силно от обикновените.Снимките са от пролетта:Следва продължение..Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Коментар
-
Още малко приближаване до моментното състояние на колата:Снимки от процеса на работаЕто ме и мен позирам до шедьовъра ми :DИ почти завършена броня (до момента е в това състояние )Преди 2 седмици ми пристигнаха белите мигачи, които по късно затъмних заедно със стоповете.Стоповете.. :Резултат:Но като гледам ще трябва да преработя малко стоповете защото ги боядисвах на вън и не се получиха както трябва. Личат си линиите на струята!И последната ми придобивка: Abarth спойлер и HGT прагове.. само съм ги наложил и захванал с хартиено тиксоFiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар