Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo HGT EDITION

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo HGT EDITION

Здравейте колеги. Време е и аз да направя тема за моят автомобил. На кратко историята до момента:Септември 2008 година я закупихме от човек. До есента на 2009 я карах и счупих скорости. Колата я изоставих и на 2 пъти пусках за продан на части и още няколко пъти цяла. Никакъв сериозен интерес и така си ми остана колата. Колата е Fiat Bravo SX 1.4 12V 75 hp. По проект ще гоня HGT и за това съм дал такова заглавие на темата!Още докато я карах преди колата беше със 16 цолови джанти. Бартаросах ги за 15 цолови, с тези с които е на снимките по долу:Малко преди тази година да я подкарам лятото купих железни джанти от Фиат Барчета от колегата Andro_Купих скорости от колега, който ще го нарека Иво от Княжево.След като вече тръгнах по пътищата трябваше да намеря нова предна броня. Реших направо да си взема нещо по така и видях нещо интересно, което после го закупих. Предна броня от колегата mtroikaПо същото време закупих и фарове от Мареа от колегата Nero_Снимки на двете:Също и монтирах спортното си гърне и махнах последното останало гърне под задната седалка. Сега колата е с права генерация и спортното гърне от зад. Звука е доста силен. Снимки скоро и някое клипче дори След което реших да сменя монойнжекциона и го закупих заедно с още няколко части от колегата ИЛИЯНОт форума на VW си намерих чисто ново ДВД Пайнер и телевизор:КЛИПИма още някоя част закупена от някой от колегите тук, но в момента не се досещам.Благодаря на колегите, споменати по горе! Един вид без тях нямаше да съм постигнал това.Очаквайте продължение на колата в най скоро време :P
    Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
    Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Колега успех....нооо много пари ще ти трябват и много нерви

Коментар

Колега, при добра оферта мога да ти предложа моeто HGT.Има наляти около 10 000лв. за 4г. в него, остана само да се турбинира.При интерес мога да ти напиша на лично какво е правено по колата

Коментар

Не благодаря колега. Не искам готово да карам, искам сам да го направя

Коментар

Леко развитие по проекта. През изминалите дни по автомобила беше сменяно термостат, топлинен датчик и стъпковото моторче. В сервиз беше регулиран потенциометъра защото е бил пипан преди. Кофтито е в момента че колата си харчи 14 на 100 градско. Никакви грешки не отчита на компютъра. Явно е вала заминал. Може би за сега така ще си остане, направо ще сменя двигателя. Скоро ще има снимки и някое клипче

Коментар

Успех колега става извънземно бравото особенно отпред
            FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO

Коментар

Набелязал ли си двигател за закупуване вече?147 или 153 к.с. ще е?...и защо започваш първо с оптичния тунинг и музиката , като си си набелязал перформънс тунинг...или просто имаш излишни пари?
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                Набелязал ли си двигател за закупуване вече?147 или 153 к.с. ще е?...и защо започваш първо с оптичния тунинг и музиката , като си си набелязал перформънс тунинг...или просто имаш излишни пари?
                Аз предпочитам 147,защото за в момента,данъка му е значително по-нисък,заради гонината на производство.
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Щом се купува друг двигател, не е ли оптимален варианта да се купи максимално мощен такъв ?20 клапаново турбо, примерно

Коментар

Kuku написа:
                    Щом се купува друг двигател, не е ли оптимален варианта да се купи максимално мощен такъв ?20 клапаново турбо, примерно
                    ти знаеш ли цената на 20vt плюс скорости,полоски и ЕКУ?
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

ox 2.0 20v turbo Ако не се лажа колегата Kaci каза,че неговото Bravo 2.0 20v turbo гори 15 градско!!!

Коментар

Tqnkata написа:
                        Kuku написа:
                        Не, не знам - кажи ми?!Скоростите, полуоските и ЕКУ-то от 1.4 стават ли на 2.0?

Коментар

Kuku написа:
                          Tqnkata написа:
                          Kuku написа:
                          Не, не знам - кажи ми?!Скоростите, полуоските и ЕКУ-то от 1.4 стават ли на 2.0?
                          ха...
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                            Откога има 153кс двигател?

Got nos?

Коментар

и аз тва се чуда новия ViS нее ли 155к.с.

Коментар

Working...
                              X