Здравейте колеги. Време е и аз да направя тема за моят автомобил. На кратко историята до момента:Септември 2008 година я закупихме от човек. До есента на 2009 я карах и счупих скорости. Колата я изоставих и на 2 пъти пусках за продан на части и още няколко пъти цяла. Никакъв сериозен интерес и така си ми остана колата. Колата е Fiat Bravo SX 1.4 12V 75 hp. По проект ще гоня HGT и за това съм дал такова заглавие на темата!Още докато я карах преди колата беше със 16 цолови джанти. Бартаросах ги за 15 цолови, с тези с които е на снимките по долу:Малко преди тази година да я подкарам лятото купих железни джанти от Фиат Барчета от колегата Andro_Купих скорости от колега, който ще го нарека Иво от Княжево.След като вече тръгнах по пътищата трябваше да намеря нова предна броня. Реших направо да си взема нещо по така и видях нещо интересно, което после го закупих. Предна броня от колегата mtroikaПо същото време закупих и фарове от Мареа от колегата Nero_Снимки на двете:Също и монтирах спортното си гърне и махнах последното останало гърне под задната седалка. Сега колата е с права генерация и спортното гърне от зад. Звука е доста силен. Снимки скоро и някое клипче дори След което реших да сменя монойнжекциона и го закупих заедно с още няколко части от колегата ИЛИЯНОт форума на VW си намерих чисто ново ДВД Пайнер и телевизор:КЛИПИма още някоя част закупена от някой от колегите тук, но в момента не се досещам.Благодаря на колегите, споменати по горе! Един вид без тях нямаше да съм постигнал това.Очаквайте продължение на колата в най скоро време :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo HGT EDITION
Collapse
X
-
Леко развитие по проекта. През изминалите дни по автомобила беше сменяно термостат, топлинен датчик и стъпковото моторче. В сервиз беше регулиран потенциометъра защото е бил пипан преди. Кофтито е в момента че колата си харчи 14 на 100 градско. Никакви грешки не отчита на компютъра. Явно е вала заминал. Може би за сега така ще си остане, направо ще сменя двигателя. Скоро ще има снимки и някое клипчеFiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Коментар
-
Tqnkata написа:Набелязал ли си двигател за закупуване вече?147 или 153 к.с. ще е?...и защо започваш първо с оптичния тунинг и музиката , като си си набелязал перформънс тунинг...или просто имаш излишни пари?Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Kuku написа:Tqnkata написа:Kuku написа:Щом се купува друг двигател, не е ли оптимален варианта да се купи максимално мощен такъв ?20 клапаново турбо, примерноFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар