Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat coupe tuning

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiat coupe tuning

Някой да знае къде в България се прави добър тунинг искам нещо като този http://www.google.bg/imgres?q=fiat+c...:429,r:0,s:144

Тази броня според мен ще ти я направят в България и по точно има едни момчета в Сливен които съм чувал,че добре си вършат работата.Праговете също не са нещо специално.(джантата и окачването са ключови за купето което е на снимката...,и фотошопа също)
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
      и по точно има едни момчета в Сливен които съм чувал,че добре си вършат работата.
      И аз така бях чувал, но сега вече надали бих ги ползвал......
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
        pecata написа:
        и по точно има едни момчета в Сливен които съм чувал,че добре си вършат работата.
        И аз така бях чувал, но сега вече надали бих ги ползвал......
        Я дай на ЛС за какво става въпрос,че искам да ги запитам за едни прагове и предна добавка абарт за типото ми.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

Поъзън Тунинг - предна броня ми я правиха 2 месеца, после след още 2 взех и предната решетка под капака......не беше так както исках решетката......мотане......
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
            Поъзън Тунинг - предна броня ми я правиха 2 месеца, после след още 2 взех и предната решетка под капака......не беше так както исках решетката......мотане......
            Знам за какво говориш колега, една броня на хонда сивик я чакахме 2 месеца и на края не беше такава...
            Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
            Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

O kви 2 месеца,аз си мислех максимум 10 дни за предна добавка и прагове.Сигурен съм,че нямат никъква работа в тая гладия и немотия сигурно няма наплив за спойлери.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Търсиш готови, гледаш и взимаш.....някакви Толи тунинг се рекламират в Тунинг форума виж там....
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                X