Здравейте! От няколко дни съм собственик на Фиат Браво 1.4 12в и реших да се регистрирам във форума и да задам една темичка. Както и очаквах колата далеч не е от най- бързите, но я купих заради състоянието и цената. Та да премина към въпроса. Искам малко да я съживя като и сложа ТУРБО. Бих се радвал да чуя мнения по въпроса. Ще издържи ли моторчето, ще ми излезе ли скъпо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поставяне на ТУРБО на Фиат Браво 1.4 12в
Collapse
X
-
Re: Поставяне на ТУРБО на Фиат Браво 1.4 12в
JoroBanchev написа:Здравейте! От няколко дни съм собственик на Фиат Браво 1.4 12в и реших да се регистрирам във форума и да задам една темичка. Както и очаквах колата далеч не е от най- бързите, но я купих заради състоянието и цената. Та да премина към въпроса. Искам малко да я съживя като и сложа ТУРБО. Бих се радвал да чуя мнения по въпроса. Ще издържи ли моторчето, ще ми излезе ли скъпо?Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
-
Re: Поставяне на ТУРБО на Фиат Браво 1.4 12в
JoroBanchev написа:Искам малко да я съживя като и сложа ТУРБО. Бих се радвал да чуя мнения по въпроса. Ще издържи ли моторчето, ще ми излезе ли скъпо?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
То с турбините раотата е "Бодни пръчка - пий вино"! Слагаш една турбина и...бой....... а-а-а....газ исках да напиша!Пък, ако треа да съм коректен - никой от форума не може да отгвори на автора на темата, поради простата причина, че никой не е бачкал по такъв проект! То няма и смисъл, щото там до, където ще стигне един така моднат мотор от браво 1,4 с турбо, от там започва един матор на пунто ГТ, Браво ХГТ и т.н. ! Тъй, че колега Банчев, който и квото да ти отговори ще е в сферата на предположенията А, като гледам какъв въпрос и как си задал най-дбре е - "НЕ ПИПАЙ"!ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
То на тоя мотор само една турбина му липсва за да се окоти по скоропостижно.Не мога да разбера- искаш мощна кола с турбина, а си купил браво с възможно най куция и скапан мотор, и искаш да е самолет.Продай това добави 1000 лв и си купи едно браво JTD. И турбина има заводски и ще върви много по добре.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...5&highlight=И това е вариант, ала да няма после тема "Помощ, как да накарам колата ми да гори по-малко"!Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Ти сам няма да можеш да си сложиш турбо ,това личи от първия ти пост .Ако имаше знанията и уменията тази тема нямаше да я има и мотора досега да е окотен .В един двидател с тубина и друг изглеждащ същия но без нея ,разликите още десетки не е само турбото.Според мен по добрия вариант е смяна на мотора и скоростите ,като пари може да ти излезе същото но гаранция ще си спестиш много ядове .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар