Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

карбоново фолио на цялата предница. проблем ли е пред куките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

карбоново фолио на цялата предница. проблем ли е пред куките

колеги искам да си облепя цялата предница на бравото.капак 2-та калника и бронята.мислите ли че ще имам проблем с органите на реда.
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

по принцип е възможно но зависи на какви ще попаднеш
    STILO JTD

Коментар

Re: карбоново фолио на цялата предница. проблем ли е пред ку

superfiata написа:
      колеги искам да си облепя цялата предница на бравото.капак 2-та калника и бронята.мислите ли че ще имам проблем с органите на реда.
      Да.....
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

И аз мислех скоро да направя подобна тема ... понеже искам да си направя предния капак само във фолио дали ще е проблем пред куките :/ виждал съм доста хора с такива "екстри" но едва ли е голям проблем ?
        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Само спират колата от движение......хихихихихи :D :D Ако това не е голям проблем???? :D :D
          FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

galinchooo написа:
            Само спират колата от движение......хихихихихи :D :D Ако това не е голям проблем???? :D :D
            Глупава пропаднала държава ... ако някои може да ми обясни точно от къв зор им пречи това фолио ..кво им пречи не ми е ясно утре ще искат и да не можеш да си смениш стелките в колата глупава държава глупави закони ..
            Fabbrica Italiana Automobili Torino
            F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
            F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
            F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

По принцип за да нямате проблеми се минава КАТ само за смяна на цвета на колата и няма ядове.Виновник няма още повече държавата.Не може да смениш цвета на половината кола и да си караш просто ей така.Има си закони които всички трябва да спазваме.Касае се за някакви 20на лева за смяна на талон и цвят.Ако сте решили да давате пари за карбон то някакви 20-25лв не трябва да ви затруднят при условие че карбона е 70-80лв линейния метър.Е има и по 5лв линейния метър,но точно за капак едва ли ще издържи и година,тъи като е изложен не само на слънце но и на топлината на двигателя.Имам няколко познати,които вече си ги свалиха от капаците именно поради тая причина(евтино фолио и след време набръчкано в средата на капака) :D :D

Коментар

galinchooo написа:
                По принцип за да нямате проблеми се минава КАТ само за смяна на цвета на колата и няма ядове.Виновник няма още повече държавата.Не може да смениш цвета на половината кола и да си караш просто ей така.Има си закони които всички трябва да спазваме.Касае се за някакви 20на лева за смяна на талон и цвят.Ако сте решили да давате пари за карбон то някакви 20-25лв не трябва да ви затруднят при условие че карбона е 70-80лв линейния метър.Е има и по 5лв линейния метър,но точно за капак едва ли ще издържи и година,тъи като е изложен не само на слънце но и на топлината на двигателя.Имам няколко познати,които вече си ги свалиха от капаците именно поради тая причина(евтино фолио и след време набръчкано в средата на капака) :D :D
                Аз за смяната на талона на цвета съм съгласен просто си помислих че самото фолио са забранили да се лепи по колата... Не съм разбрал аз явно
                Fabbrica Italiana Automobili Torino
                F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
                F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
                F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

Не не е забранено колега.Просто се запъват за цвета на колата.

Коментар

Пунтото ми е бяло с черен капак и част от предната броня също и досега не съм имал проблеми никаде,никои не ми обръща внимание :D Дано и занапред да е така

Коментар

Аз питах полицай каза ми че трябва да е под 50% облепена примерно за капак таван и багажник не вярвам да има проблем поне той ми каза така
                      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Working...
                      X