колеги искам да си облепя цялата предница на бравото.капак 2-та калника и бронята.мислите ли че ще имам проблем с органите на реда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
карбоново фолио на цялата предница. проблем ли е пред куките
Collapse
X
-
Re: карбоново фолио на цялата предница. проблем ли е пред ку
superfiata написа:колеги искам да си облепя цялата предница на бравото.капак 2-та калника и бронята.мислите ли че ще имам проблем с органите на реда.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
galinchooo написа:Само спират колата от движение......хихихихихи :D :D Ако това не е голям проблем???? :D :DFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
По принцип за да нямате проблеми се минава КАТ само за смяна на цвета на колата и няма ядове.Виновник няма още повече държавата.Не може да смениш цвета на половината кола и да си караш просто ей така.Има си закони които всички трябва да спазваме.Касае се за някакви 20на лева за смяна на талон и цвят.Ако сте решили да давате пари за карбон то някакви 20-25лв не трябва да ви затруднят при условие че карбона е 70-80лв линейния метър.Е има и по 5лв линейния метър,но точно за капак едва ли ще издържи и година,тъи като е изложен не само на слънце но и на топлината на двигателя.Имам няколко познати,които вече си ги свалиха от капаците именно поради тая причина(евтино фолио и след време набръчкано в средата на капака) :D :DFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:По принцип за да нямате проблеми се минава КАТ само за смяна на цвета на колата и няма ядове.Виновник няма още повече държавата.Не може да смениш цвета на половината кола и да си караш просто ей така.Има си закони които всички трябва да спазваме.Касае се за някакви 20на лева за смяна на талон и цвят.Ако сте решили да давате пари за карбон то някакви 20-25лв не трябва да ви затруднят при условие че карбона е 70-80лв линейния метър.Е има и по 5лв линейния метър,но точно за капак едва ли ще издържи и година,тъи като е изложен не само на слънце но и на топлината на двигателя.Имам няколко познати,които вече си ги свалиха от капаците именно поради тая причина(евтино фолио и след време набръчкано в средата на капака) :D :DFabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар