Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

блоу-оф на стило 116 жтд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

блоу-оф на стило 116 жтд

колеги колата ми е jtd има ремап сега искам блоу оф има ли начин да се монтира при полужение че нямам дросел?п.п.б;агодаря предварително
    STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

В същност имаш дросел, ама идеята му е друга, не е като при бензина. Имаше някъде тема и бяхме пислаи доста хора как става.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
      В същност имаш дросел, ама идеята му е друга, не е като при бензина. Имаше някъде тема и бяхме пислаи доста хора как става.
      ами ааз намерих темата ама там има само приказки и накрая няма краен ефект http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...просите са ми възможно ли е да се сложи някой от форума правил ли го е и колко струва и ако може малко имфо как става

Коментар

На 1.5 бара, като разтовари турбината съска много доволно, не виждам, за какво ти е ама ти си знаеш
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          На 1.5 бара, като разтовари турбината съска много доволно, не виждам, за какво ти е ама ти си знаеш
          ами аз не чувам да съска или това ще стане като елиминирам катализатора?ти твоя махнал ли си го колега?п.п.беше ми писал в един пост да махна катализатора и ше съска като блоу оф ама след това си писал че не носиш отговорности за евентуални проблеми иииии-какви са те?

Коментар

Има си специални blow-off-и за дизели, които работят на малко по-различен принцип. Единственият смисъл от тях е звукът. Готино е, ама за личен кеф... но се замисли дали би искал всеки който малко повече разбира да ти се смее http://www.ebay.com/itm/NEW-Blow-Off...0wt_1270Има и по-евтини, има и по-скъпи...

Коментар

Working...
            X