Мисля, че има решение на проблема, даже може да се монтира и на колело (при колелото става и ако сте яли повече боб и пръцкате яко)http://www.youtube.com/watch?v=Z_fG_b65WiUБез майтап, с по-мощен компресор и ако вържеш бутона към сеъдинителя, може и да стане като звук.
хахаха е тва клипче вече изкърти мивките....то човек да не ви попита нещо в тоя форум :D :D :D
E що, то верно е майтап, ама ако искаш да имаш блоу-офф на атмосферка тази система наистина ще сработи. С едно комресорче за гуми може да станат нещата, а клапана ще се управлява електрически Системата няма да върши никаква работа, а само ще фъска, но нали това е целта.
E що, то верно е майтап, ама ако искаш да имаш блоу-офф на атмосферка тази система наистина ще сработи. С едно комресорче за гуми може да станат нещата, а клапана ще се управлява електрически Системата няма да върши никаква работа, а само ще фъска, но нали това е целта.
ами ако искаш на JTD там как става играта? някой знае ли?
ами ако искаш на JTD там как става играта? някой знае ли?
В то ред на мисли , ме мачи друг въпрос , след като GT пунто е 1.4 Турбо и достига заводски 133-135 коня , 1.6 мотора ако се турбинира от 90 на колко ли ще скочи ...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
В то ред на мисли , ме мачи друг въпрос , след като GT пунто е 1.4 Турбо и достига заводски 133-135 коня , 1.6 мотора ако се турбинира от 90 на колко ли ще скочи ...
На не много повече от заводските си коне поради причината че не е подготвен за "тъпчене" на горивна смес в цилиндрите от турбочарджър.Просто в най добрия случай ще строши буталата или ще изкриви биели .Но все пак да не забравяме че всичко става с пари така че не е невъзможно.
Така , поразрових се идеята за Блоу офф саунда е добре ... ма излиза кам 300 лева доставката незнам колко .... Попаднах и на идеи и теми за електрическо турбо ... Но виждам ,че има редица недостатъци , изработено от пластмаса ( ще прегре и ще се стопи), неможе да даде нужния дебит въздух ,друго дори и да можеше да даде дебита , то само с въздух не става ... Препоръчват го за двигатели 1.0-1.2 ... Няма контролер да реголира оборотите на турбото ... препоръчват да се включва само на пълна газ ... И се пак ме притеснява и врътката ,че и да се монтира тая хуйня горивната смес ще стане прекалено бедна на гориво и ще има повече въздух и мотора ще загасне ... По същия начин гасне и при свален десен фар и изведен спортен филтър ... И се пак да попитам глупаво след всичко което съм написал тая глупост може ли да ми даде мощност 5-10 коня ? Наивни са вярващите ... http://www.youtube.com/watch?v=sV8gI...eature=related <- сашуарче
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар