bebito^^^ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Uno 0.9 45 към - autobianci 1050 Abarth 70 hp
Collapse
X
-
Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
-
Уно-то вече е почти готово остана да намеря козметичните неща които съм написал по горе преди малко си поръчах нови мигачи и стоп оправих спирачките че нямаше никакви избуших кантара от зад понеже се беше прецакал поне да спира с 4-те равно понеже нямах задни въобще а предните им смених гумичките на буталата раздвижих ги и цицките за обезвъздушаване и сега спирачките са добре от зад сложих и 2 фланеца МОМО 15мм на задните гуми да се изравнят гумите стои доста по добре закачих броните решетката фаровете само трябва да преправя единия фар че да мога да си му сложа БИ-ксенона Водачите обаче на прозорците са ми голям проблем все още не мога да намеря .. остана ми да си поиграя с центровките и да наглася електроното запалване както трябва че последно време нещо станаха аномалии с регулирането на клапаните и делка където правих но ще ги оправя . общо взето ако намеря тия дребните неща много скоро ще е на пътя колицатаТърся Таван водачите на прозорците цялото табло ако има някое запазено барче около лоста и читави уплатнения и лаисни ако има някои за прозорците Ето и една снимка на тръгване от гаража малко му остана да излезе на пътяFabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
като целия ми късмет и това се превърна в провал.. спукала се е главата и то на место на което маи няма да може да се направи а друга такава глава е невъзможно да се намери та маи ще свърши тоя проект ... главата е сцепена точно на резбата на свеща вижда се струиката като развия свеща за това толкова време не можах да я накарам да заработи хубаво той цилиндъра пълен с вода и това е станало до като седеше да се боядисва зимата най вероятно просто е** му майката и късмет вече и браво-то ми роди подобно и тая сега на края сичко ще иде на вторични писна ми да си тровя нервите колко и да си мъчи човек да направи нещо...Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
mohel написа:като целия ми късмет и това се превърна в провал.. спукала се е главата и то на место на което маи няма да може да се направи а друга такава глава е невъзможно да се намери та маи ще свърши тоя проект ... главата е сцепена точно на резбата на свеща вижда се струиката като развия свеща за това толкова време не можах да я накарам да заработи хубаво той цилиндъра пълен с вода и това е станало до като седеше да се боядисва зимата най вероятно просто е** му майката и късмет вече и браво-то ми роди подобно и тая сега на края сичко ще иде на вторични писна ми да си тровя нервите колко и да си мъчи човек да направи нещо...Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
Може да се направи, що да не може. Заварява се свеща и после се разпробива и се прави резба на ново.Не се отказвай толкова лесно... Трябва да ти е ясно че веднъж поел ли си по този път ще срешнеш редица проблеми и несгоди.Ако сега се откажеш си плюеш на труда до този момент.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Може да се направи, що да не може. Заварява се свеща и после се разпробива и се прави резба на ново.Не се отказвай толкова лесно... Трябва да ти е ясно че веднъж поел ли си по този път ще срешнеш редица проблеми и несгоди.Ако сега се откажеш си плюеш на труда до този момент.Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
Ако има корозия по блока. Сваляш, разглобяваш и на челен шлайф! Точно ще вдигне малко степента на сгъстяване.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Ако има корозия по блока. Сваляш, разглобяваш и на челен шлайф! Точно ще вдигне малко степента на сгъстяване.Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
двигателя е събран вече наложи се малко промяна на тая глава малко направих канала на една водна магистрала малко по дълъг и се получи събрал съм главата наредих и маркучите и при тях имаше малко минимално преправяне регулирах клапаните остана да сложа делкото и да му направя центровка главния ми проблем е около вратите ако някой колега има пластмасата и уплътненията където са на вратите пласмасата където е от вътре зад уплътнението и уплатненията от двете страни на прозорците на предните врати също така трябва да сложа електроното запалване което правих има го по на зад в темата съвсем скоро ще бъде на пътя не успях да снимам всичко обаче но тия дни ще направя снимки!Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар