както и да е никои не помага от никъде аз се оправих след 1 ден цъклене и разглабане следене на интеграли писти и така на та-така се оправих всичките изводи съм си ги намерил кои за къде е ето и някоя снимка като го разглабях най голям зор видях с уредите за гориво и температурата на водата понеже уредите действат малко по бавно и са ме подвели и съм ги подминал но вече всичко е на лице смених и сичките крушки на дислепя че бяха изгорели до една даже много се чудих дали да не ги направя с диоди ама за сега няма по на там като няма кво да се прави ще ги направя с диоди
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Uno 0.9 45 към - autobianci 1050 Abarth 70 hp
Collapse
X
-
S.W.A.T. написа:Много яко!Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
.
След много проблеми и така на татака да се завърна и аз ето малко работа по колата смених веждите оправих ги и я боядисах получи се добре имам проблем относно вратите по точно уплатненията старите бяха много зле и намерих още едни но и те не са първо здраве.. но имам някакъв спомен че имаше някаква пластмасова лаисна точно там където влиза прозореца но всичко ми е много смътно вече и ще се берат доста ядове с тия врати сега и механизмите са доста по страни за прозорците от тия на старите врати и почнах да прехвърлям старите механизми на тия врати утре ще започна да зглабам колата фарове стопове решетки прозорци и ще се види до къде ще стигна това е за сега.. ето някоя друга снимкаFabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
Мерси за всички - иначе ще почне да хвърка скоро то е боядисано от 20-тина дена но нямах време утре ще ида да му събера прозорците и да си го докарам тука останалото фарове брони се слага бързо абе горе долу до края на месец мисля да е готово напълно и да е по улиците ама ще видим какво ще станеFabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
Ivan_Markov76 написа:Радвай се поне му идва края ,аз още не съм почнал (събирам още чарколяци) .Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
markovdance написа:mohel написа:ето тук изкочи малко инфо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар