Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Uno 0.9 45 към - autobianci 1050 Abarth 70 hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

както и да е никои не помага от никъде аз се оправих след 1 ден цъклене и разглабане следене на интеграли писти и така на та-така се оправих всичките изводи съм си ги намерил кои за къде е ето и някоя снимка като го разглабях най голям зор видях с уредите за гориво и температурата на водата понеже уредите действат малко по бавно и са ме подвели и съм ги подминал но вече всичко е на лице смених и сичките крушки на дислепя че бяха изгорели до една даже много се чудих дали да не ги направя с диоди ама за сега няма по на там като няма кво да се прави ще ги направя с диоди
    Прикачени файлове
    Fabbrica Italiana Automobili Torino
    F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
    F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
    F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

Много яко!
      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
        Много яко!
        Мерсиднес трябваше да ида да сложа запалването и таблото ама днеска нещо ме мързи утре ще ида да се позанимавам 1 калник ми трябва и отива за боя .. ще бъде два цвята черно и бяло и въобще не мисля да чакам за калник вече ще взема един нов и готово 1 месец чакам 1 калник....

Коментар

.

След много проблеми и така на татака да се завърна и аз ето малко работа по колата смених веждите оправих ги и я боядисах получи се добре имам проблем относно вратите по точно уплатненията старите бяха много зле и намерих още едни но и те не са първо здраве.. но имам някакъв спомен че имаше някаква пластмасова лаисна точно там където влиза прозореца но всичко ми е много смътно вече и ще се берат доста ядове с тия врати сега и механизмите са доста по страни за прозорците от тия на старите врати и почнах да прехвърлям старите механизми на тия врати утре ще започна да зглабам колата фарове стопове решетки прозорци и ще се види до къде ще стигна това е за сега.. ето някоя друга снимка
          Прикачени файлове

Коментар

Супер е.
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

ЕВАЛА БАЦЕ :D
              STILO JTD

Коментар

:D браво .

Коментар

A така, бръмбърчето кога ще фърка
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Мерси за всички - иначе ще почне да хвърка скоро то е боядисано от 20-тина дена но нямах време утре ще ида да му събера прозорците и да си го докарам тука останалото фарове брони се слага бързо абе горе долу до края на месец мисля да е готово напълно и да е по улиците ама ще видим какво ще стане

Коментар

Радвай се поне му идва края ,аз още не съм почнал (събирам още чарколяци) .

Коментар

На какво гориво ще го караш?
                        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Ivan_Markov76 написа:
                          Радвай се поне му идва края ,аз още не съм почнал (събирам още чарколяци) .
                          ти какъв проект си захванал колега?

Коментар

muns61 написа:
                            А95 :D

Коментар

mohel написа:
                              muns61 написа:
                              А95 :D
                              Ама асматик
                              uno turbo 1.3 i.e' 86
                              renault 19 1.8 16v
                              uaz 469 4.0 turbo
                              renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
                              trabant 601 69'

Коментар

markovdance написа:
                                mohel написа:
                                ето тук изкочи малко инфо
                                колега дай скайп ,имам едно делко(магнет марели) ако ти върши работа ще ти го пратя.Не ми е необходимо,стига да ти става ще ти го подаря.Евала за ентусиазма,успех с проекта
                                Преди пишех от регистрацията на брат ми , но понеже мисля да пусна след около месец-два тема вече съм със собствена. Крайния резултат от проекта трябва да се получи Типо Интеграле с около 250 кончета под капака (поне като за начало).За съжаление поради някой обстоятелства всичко ще се случва много бавно . Като пусна темата тогава ще говорим, а това все пак си е твоя проект така,че стига толкова

Коментар

Working...
                                X