Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Uno 0.9 45 към - autobianci 1050 Abarth 70 hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mstar написа:
    Незнам колко ще ти помогне снимката.Като гледам,местата за захващане са същите.Предполагам ще ползваш твойте скорости,захвани ги навсякъде със всичко,полуоски,тампони,към тях мотора.Закачи го да виси на нещо,подравнен със скоростите,без да напряга тампоните и тогава ще видиш да преправиш другата лапа,от към мотора.[/img]http://juppy.maranellohouse.com/myPictures/juppy_engine_bay_before_painting.jpg[img][/img]
    Мерси колега но това е FIRE мотора там е по различно .. мисля иначе няма да ползвам моите скорости ако ползвах моите вече да съм в движение полуоски всичко пасва на тая кутия от аутобианчито долната лапа също само горната на пасва и е умувам в момента как да е направя моята скоростна е 4-степена тая е 5 за това искам да си ползвам неговата си Мерси че се опита да помогнеш май само на тебе ти е интересна темата :D аз почти съм го измислил утре се забивам в гаража и ще умувам още малко
    Fabbrica Italiana Automobili Torino
    F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
    F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
    F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

Уното ми е голяма слабост и с каквото мога ще помагам.Иначе с флекса,малко заварки и ще преправиш старата.С желание всичко става :D
      Fiat Uno Mk1 1.3

Коментар

mstar написа:
        Уното ми е голяма слабост и с каквото мога ще помагам.Иначе с флекса,малко заварки и ще преправиш старата.С желание всичко става :D
        е то ще е така ама мисля да направа нещо леко криво да ползвам ония две дупки които си ги има стандарт и никои не знае за какво са понеже старата кутия се държеше с една планка дълга 20тина см и на края има тампон ама планката не става на тая кутия че тук пречи 5-тата скорост капачката аз я изрязах планката да стане но тя много отслабна и подава за това сега умувам друго взел съм един профил от винкел 50/50 мм и с него ще мисля нещо и още разни криви железорляци да видиме какво ще ми хрумне в главата

Коментар

Мотора си седи вече сам в коша направихме разни планки приспособления и всичко стана супер не е от най красивите но поне върши работа закачих и днеска и полуоските и генератора утре ще наредя свещи радиатори че трябва да се преправи и единия воден маркуч общо взето доволно днеска че направихме тая прослувута лапа и сега вече всичко е по спокойно другите неща са дребни и утре ще ги навържа даже мисля ако ми остане време да е запаля да видя как са нещата стига да намеря някои болт да запуша масления датчик че не пасва стария .. Доволно двигатела си седи сам вече полуоски закачени супер нямах време да снимам днеска че ем много омазан ем сам и нямаше с коя ръка но ще направя снимки тия дни подробни за това как съм преправил лапата

Коментар

И днес няма да се пали ..тоя па е бил махнал баипаса на масления радиатор и няма с какво да запуша да видя как работи а и маслото е под минимума няма да бързам за сега утре ще ида да правя щуцерите за маркучите на маслото да зема масло и за скоростите масло за двигатела антифриз да взема всичко.. и тогава днеска свърших единствено преправих инсталацията малко изпонаредих всичко на ново превързах презапоих вкарах по каналите всичко където не можеше прихванах с свински опашки сега поне изглежда по прилично не стърчи кабеляк от всякъде намерих си и един датчик които ще го полазвам за темп на маслото леко по леко ще станат нещата

Коментар

намерих по читаво Маслено радиаторче от Ауди пак за 10 лева перфектно сега ще търся щуцери маркучи .. един приятел каза че ще провери тая вечер че мисли че има и ако има утре направо отивам да го сложа да му измисля и някакви планки за стоене..но много се чудя къде да го сложа от пред до радиатора има много место но с тия дълги маркучи от зад на мотора до от пред до другия радиатор няма ли да падне налягането ? или да си го монтирам по на зад да са по къси маркучите

Коментар

Скоро да пърха с криле! :D
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  Скоро да пърха с криле! :D
                  Дано колега ама малко съм в застои сега Някои може ли да ми каже колко горе долу трябва да бъде вътрешния диаметар на маркучите за масления радиатор ?примерно на Уно Турбо колко е ?!

Коментар

7-8mm+ си мисля...
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                      7-8mm+ си мисля...
                      оказа се 10 мм а с тия щуцери и тръби където имам аз ще върви на 5мм демек не става ще трябва да търся други щуцери и друг маркуч за жалост ...

Коментар

mohel написа:
                        S.W.A.T. написа:
                        7-8mm+ си мисля...
                        оказа се 10 мм а с тия щуцери и тръби където имам аз ще върви на 5мм демек не става ще трябва да търся други щуцери и друг маркуч за жалост ...
                        маркуч намерих намерих и човек които се занимава да пресова такива щуцери накраиници и подобни утре съм при него..по магазините не намерих та ще видя той какво ще каже ходих в един магазин оня ми дава некви Градински щуцери - аз му викам абе аз няма да поливам градина бре човек трябва ми щуцер маслен държащ на налягане и висока температура .. ама 3-4 ма мои приятел ме насочиха към тоя човек днеска не успях да ида до него ама утре ще прескоча да видя какво ще каже по въпроса дано ги направи и нагласи че да мога утре да ида да сложа масления радиатор че само той ми е останал днеска купих и масло за скоростите остана ми само да взема масло за двигатела и маслен филтър и паля ..първоначално ще сложа M10-D за да видя да не избие от някъде дали тече за проба един вид после вече ще мисля да му взема кадърно масло Editще направя и снимки на нещата който не можах да снимам до сега лапата радиаторчето и така на татака

Коментар

Айде, айде не остана до заветната цел
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                            Айде, айде не остана до заветната цел
                            Ден-два-три Max и ще пусна клипчето на първия старт само всичко да е като хората се надявам за сега е Ок сичко ама никога не се знае :D

Коментар

колата вече е с всичките си датчици и тем подобни утре отивам да зацепя делкото да направя центровка да сипя маслото в двигателя и паля ако всичко върви по план разбира се нямам търпение да и чуя гласа ако всичко е Ок утре ще има клипче с Първи старт

Коментар

Опита за палене днес беше НЕУСПЕШЕН - причина издухано чукче на делкото изпаднали му пъпките и хвърля когато му е кеф на него н 10 оборота хвърли 1 път .. и искрата прескача в самото чукче а не на бобинатагледах сега по нет-а да намеяр подобно мисля че от волга или от лада ще пасне утре ще ходя да търся някакво таковавсичко по мотора е готово иначе нахласих и радиатора масления и водни съединения всичко само това чукче предаде работата ама утре ще търся и дано намеря - на чукчето пише DODUOO - :D (rofl) господ знае па тва кво значи :D

Коментар

Working...
                                X