и така... реших да постегна старото уно и след 3 години седене пред паркинга го замъкнах в гаража и го запалих ..и леко видях че изпуска от гарнитурата на главата на вън.. отворих мотора и нищо ново не видях за пръв път се отваря тоя мотор колата е 85-та година на 500 000 км до сега няма ремонти по двигателя .. таа отворих аз главата и .. луфт в буталата голям... направо си за основен ама не ми се даваха пари за бутала и ризи и така на тата-ка та викам ще сменя гумички на клапаните сегменти и колкото изкара... и таман си викам да ги поръчвам иии се сещам за един приятел които имаше Autobianci Abarth 1050 кубика 70 коня и му звъня и... за мое щастие се разбрахме 150 лв за двигателя и с скоростната кутия .. СУПЕР ) двигателя е след основен всичко сменено гумички сегменти ангренажна веригасвещи кабели всичко изчистено перфектно ... и така се разбрахме утре Товаря двигателя на autobiancitoи се затварям в гаража... само лапата на скоростната кутия се преправя всичко друго пасва пефект двигатела беше на autobiancio то изгни сложиха го на падна и тя изгни и сега ще е на моето уно .. а моето уно и то беше почнало да гние сиромашкото но изкърпих пода с стабилна ламарин-ка смених преден заден (капаците са от TURBO i.e) капак и 2те врати и сега ми остава само да му оправя веждите от зад не че са мн зле но имам две чисто нови .. Снимки в момента нямам че не съм снимал но скоро ще на-снимам всичко по уното съм си правил всякакви заигравики преди и тях ще ви снимамв момента само блока седи на купето ми и него ще сваля днеска утре и като взема утре вечерта новия двигател почвам работа на двигателя му липсва само стартера които съм 99% сигурен че ще стане от моето уно... и масления радиаторпредстои му и боядисване на уно-то до година и също така имам чисто нови фарове решетки всичко..сега съм намерил и една рейка за 10 лева че моята правих 1 оборот и още не завиваш...... и дигитално табло от Уно SX Търся Таван между другото ако някои има да свирка ще направя снимков материал тия дни че до сега нямаше как сам да си работя и аз да си снимам... неудобно също така търся уплътнения за предните прозорции ето Една снимка на уно-то от преди не знам колко 4-5 години още преди да си взема браво-то и тука не е в кои знае какъв приличен Вид... за съжаление джантите му ги няма вече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Uno 0.9 45 към - autobianci 1050 Abarth 70 hp
Collapse
X
-
Евала колега! Малко сме хората които се занимават със реставрация на Fiat, камо ли пък да е малолитражка !! Щото разбираш ли "нямало смисъл" ?!?Тавана ти препоръчвам да си го направиш сам. Ако се интересуваш от къде да вземеш плат и лепило мога да те насоча, защото аз я правих тая процедура преди 2 години.Успех!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
xctr написа:Евала колега! Малко сме хората които се занимават със реставрация на Fiat, камо ли пък да е малолитражка !! Щото разбираш ли "нямало смисъл" ?!?Тавана ти препоръчвам да си го направиш сам. Ако се интересуваш от къде да вземеш плат и лепило мога да те насоча, защото аз я правих тая процедура преди 2 години.Успех!!Fabbrica Italiana Automobili Torino
F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Евала колега Искаме снимки!Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
bebito^^^ написа:Тавана на уното е като кора и се държи на 5-6 държача и е мъхест,ако го претапицира ще е грозно потърси имаше няколко унота на части с търсачката ще ги издиришFabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
Ако не е отделяна скоростната отдавна е възжмоно опашката да е спекла в съединителя. На една лада така беше станало и сме я отделяли с 2 кози крака и много мъжка сила!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Ако не е отделяна скоростната отдавна е възжмоно опашката да е спекла в съединителя. На една лада така беше станало и сме я отделяли с 2 кози крака и много мъжка сила!Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
Снимките идват.. :D голям зор до като отцепя двигатела от кутията нещо се беше заглавил съединитела и бая сецане и дърпане падна.. но я откачих свалих и скоростната кутия напълно гол кош свалих и рейката че взех друга по читава че в моята имаше много луфт в вътрешните ябълки даже се изваждаха бяхме ги подлагали с нещо преди години ..сложих и две читави врати че старите бяха изгнили много заден капак от турбо и.е и преден капак читавFabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
-
Важна е бирата на капака!!! Евала ,това е голямо начинание!!!Още повече че това става Уно Абарт...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Важна е бирата на капака!!! Евала ,това е голямо начинание!!!Още повече че това става Уно Абарт...Fabbrica Italiana Automobili Torino
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар