Здравейте! Видях че доста хора са претапицирали вратите на своите коли. Та ако може някой да ме светне как точно става отделянето и впоследствие монтирането обратно на частта от вратата с тапицерията ? Питам, защото ми е мерак да тапицирам моите с кожа, но като гледам снимките на колегите двете части на вратата са хванати фабрично с нещо като разтопена пластмаса(поне това виждам на снимките , не съм свалял моите)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Претапициране вратите на браво
Collapse
X
-
lithrone
Re: Претапициране вратите на браво
extazy089 написа:Здравейте! Видях че доста хора са претапицирали вратите на своите коли. Та ако може някой да ме светне как точно става отделянето и впоследствие монтирането обратно на частта от вратата с тапицерията ? Питам, защото ми е мерак да тапицирам моите с кожа, но като гледам снимките на колегите двете части на вратата са хванати фабрично с нещо като разтопена пластмаса(поне това виждам на снимките , не съм свалял моите)
-
Ползвах търсачката още преди да напиша въпроса си. От една от темите (даже мисля, че беше твоя) разбрах, че веднъж свалена, частта с тапицерията вече е трудно да се прикрепи обратно с оригиналните й "щифтове" от пластмаса и било по-добре да се хване с лепило "хелметекс". Точно за това пуснах тази тема за да разбера кой е най-добрия начин за сваляне и сигурно монтиране обратно без "тел ,сезал и псувни"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар