Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дистанциращи Фланци

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не отпред не трябва да има капачка. Отзад има защото е лагер-главина и има грес.
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Ахааа... И баща ми спомена нещо такова. Значи трябва да се преправят задните фланци. Няма да се опитвам да махам капачките утре...! :D

Коментар

Днес сложих фланците...! Колата придоби съвсем друг вид! Много добре изглежда, във возията не усетих да има разлика, защото напоследък не я карам много. Малко ме е страх обаче, понеже не съм карал с фланци и по дълги болтове. Дали няма някой фланец да се сцепи, дали няма да се скъса някой болт... и разни такива. Нека някой колега, който е карал или все още кара с фланци да напише как е и дали има някакви подобни проблеми. :D П.С. Утре ще постна снимки на фланците и на колата !

Коментар

noelz написа:
          Дали няма някой фланец да се сцепи, дали няма да се скъса някой болт... и разни такива. Нека някой колега, който е карал или все още кара с фланци да напише как е и дали има някакви подобни проблеми.
          Ако някой е имал подобни проблеми, може и да няма физическата възможност да пише тук

Коментар

Шегата настрана, мисля че фланците (или както ги водят от 5 до 15мм шайби) са сравнително добри. Предполагам че с такава малка дебелина (14мм) не би трябвало да има проблем. Болтовете ги купих от М-Комплект по 3.50 лв бройката. Не знам дали са хубави (качествени), но се надявам! Стегнати са доста добре, няма луфтове между фланеца, спирачния диск и джантите. Фланците си легнаха на дисковете и шпилките перфектно.При такава малка дебелина задължително ли е да има борд на фланеца, на който да ляга джантата, както като ляга на главината? Гледам че тези фланци, които се продават нямат и предполагам че няма да има проблем.

Коментар

Фланеца се прави ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с борд( освен ако не се показва достатъчно този на главината). Не знам болт купен от въпросната фирма дали е с нужното качество!

Коментар

Ето това са фланците: Според мен не са лоши. Неприятното е че вече се счупи на единия фланец борда. Другата седмица ще му поръчвам от стомана и малко по дебели. Да са яки!

Коментар

Колега дай една снимка на колата да видим как е с фланците

Коментар

Ето така изглежда в момента:Другата седмица ще поръчам метални фланци и ще бъдат малко по дебели. За по сигурно.

Коментар

Working...
                    X