Колеги, помагайте... От две седмици си търся фланци и никъде няма! Единствено в Топ Спиид, но там ми искат по 100лв на бройка! Понеже имам ограничен бюджет, съм отделил за 4 броя фланци около 100лв. В М-Комплект предлагат принципно, но в момента нямат в наличност и не знаят кога ще имат. Егати и тъпата работа! Не мога да си сложа джантите... Ако някой знае тук в София къде се продават и къде има в наличност нека сподели . Благодарско предварително!П.С. Забравих да спомена, че са за Фиат Купе!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дистанциращи Фланци
Collapse
X
-
WhitePower написа:Къв стругар , ладовите фланци редиш колко искаш а и сигурно са по 5 лева 4 те от мангалите около битака
Коментар
-
noelz написа:WhitePower написа:Къв стругар , ладовите фланци редиш колко искаш а и сигурно са по 5 лева 4 те от мангалите около битакаPower Under Pressure
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Или стари дискове......Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Ходих днес при един стругар да поразпитам как стоят нещата ако реша да ми направи той и... Направо му ги поръчах ! 4 броя фланци от алуминий по точен размер за Купето, всеки с 12мм дебелина и 4мм "борд", който да държи джантите центрирани. С материал и работа ще ми излезе около 140-150лв. което според мен е сравнително добра цена. :D
Коментар
-
noelz написа:Ходих днес при един стругар да поразпитам как стоят нещата ако реша да ми направи той и... Направо му ги поръчах ! 4 броя фланци от алуминий по точен размер за Купето, всеки с 12мм дебелина и 4мм "борд", който да държи джантите центрирани. С материал и работа ще ми излезе около 140-150лв. което според мен е сравнително добра цена. :DPower Under Pressure
Коментар
-
Днес взех фланците... Имат нужда от малко доработка, но като цяло са добри. Сложих ги засега само на предните колела и сега странното е че от време на време се чува дращене и чукане, при завиване и спиране. Гледах ги почти отвсякъде и не видях да опират никъде. Утре ще я вдигам цялата предница да видя отдолу какво е положението и дали опират някъде фланците и дали са центрирани нормално.П.С. Оказа се че на задните дискове на главината има някаква метална капачка, която я няма на предните и сега трабва да преработван фланците за задните колела, защото ги мерихме само на предните, ама кой да предположи че има някаква разлика. По принцип трябва ли да има такава капачка на предните и дали се сваля?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар