трябва и да оправиш и педалбокса , с масло се управялава съединителя , а не с жило , демек от купето трябва да вземеш и това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто гт 1.4----2.0 16 турбо...
Collapse
X
-
колега сега продават едно браво с капов мотор на части едно зеленикаво беше форумско едно време..., гледам там има някой интересни чаркалъци за тънки пари мисля че ... но може колегите да помогнат гледах обявата или в фиат форума или в тунинг бг че го продават на части .., някой ако се сеща може ли да даде линк към обявата.. ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:колега сега продават едно браво с капов мотор на части едно зеленикаво беше форумско едно време..., гледам там има някой интересни чаркалъци за тънки пари мисля че ... но може колегите да помогнат гледах обявата или в фиат форума или в тунинг бг че го продават на части .., някой ако се сеща може ли да даде линк към обявата.. ?
Коментар
-
Не знам Жоро на какво мнение е за собствениците на това браво в момента,но нащо е силно отрицателно.Пратихме човек да гледа главата и не щяха да продават без валовете,освен това обявиха сумата от 300лв(ако не се лъжа) и 50лв за капака на главатаДоколкото знам се продава целия всмукател с дюзите и рейката за 300лв,което е мнооооого пара,твърде си далече от закупуване точно на такъв колектор в момента,още не си събрал мотора
Пък и ние дето си караме с оригиналния какво ни има :D
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Ами не го познавам лично момчето, видях го само тогава за малко и не определя той цените на частите, понеже не бил в течение, а ги определя майстора на сервиза, където е оставено бравото за разглобяване. Аз ходих да гледам генерацията и междудругото се позаинтересувах за валовете, главата се оказа свалена и прибрана в един кашон в гаража и му казах, че валовете му не биват.А за каповия колектор - мисля че ще имаш проблем с монтирането му в малкия кош на пунтото - много вероятно е да ти опира в торпедната стена.ЕДИТ: Ето темата в ланча форума с цени на частите по двигателя. http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=52&t=27752
Коментар
-
twezzy написа:Joro написа:Само да кажа за това браво, ако някой се интересува от разпр. валове, че не биват - ходих да ги гледам лично.И то от турбо
Аз го търся заради всмукателния колектор ако не го е продал...
смениш ли която и да е част по тоя мотор се изисква мапване, иначе ще страдаш
а пък и капов колектор, той ти е последното нещо от което имаш нужда, ако ти падне супер евтино някакси - да, ама иначе файда
Коментар
-
ici написа:twezzy написа:Joro написа:Само да кажа за това браво, ако някой се интересува от разпр. валове, че не биват - ходих да ги гледам лично.И то от турбо
Аз го търся заради всмукателния колектор ако не го е продал...
смениш ли която и да е част по тоя мотор се изисква мапване, иначе ще страдаш
а пък и капов колектор, той ти е последното нещо от което имаш нужда, ако ти падне супер евтино някакси - да, ама иначе файда
Power Under Pressure
Коментар
-
Колега, това може да ти помогне с инфо за точките на захващане http://www.turbo124.com/forum/viewto...?ай-вече последното мнение от темата. Иначе се сещам, че на фиат баркета коша е като на пунто 1, а те са 1.8 131 коне, и нещо от захвата на кутията може да ти свърши работа.PUNTO ZERO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар