Макар снимките да са много зле, видяното на тях (като състояние на някои от лагерите) не е добре!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто гт 1.4----2.0 16 турбо...
Collapse
X
-
Точно това щях да ти кажа - да закараш вала да го замерят, че нищо чудно да излезе за ремонт с тея лагери...Кажи ми само за мое сравнение - средата пета на блока стегнато ли си влиза на мястото (както 1,2,4,и5-та) или свободно? Не си спомням как беше на единия двигател дето го събирах, а на втория дето беше с разтропан среден влизаше свободно.
Коментар
-
Аз в "нашия" форум не съм срещал подобно твърдение, но е факт че това е мотор който е недолюбван от мен и не следя регулярно темите за ремонтите му, така че, може и да съм изпуснал подобен пост. Мисля си че е задължително човек който се захваща с него (с четирицилиндровия мотор), да прегледа форума на старчето. Аз лично съм му голям фен!
Коментар
-
Тея лагери нещо ми се струват странни. Я свали черупките и виж кой ремонт са. Особено биелните са от стария тип или от 8 клапанов двигател. А и честно казано нещо не ми харесват как са работили, май са ремонтни. Колата от тук ли е купена или от чужбина? Питам защото от Италия веднъж ми дойде едно купе с шлайфан вал на 3-ти ремонт и изтрещя за 500 км.
Коментар
-
VET написа:Обърни черупките и ще видиш че пише 0,40 на биелните - почти съм сигурен, а и основните нещо ми дебелеят. Дано не съм лош пророк, но май ще си търсиш друг вал. За да са в това състоятние лагерите, вала е крив и е некадърно шлайфан.Е-е-е-е-е......четох, четох.... викам неа да пиша, ама тук са ни стърпях
Колега, ти по дебелината на лагерите видяна от снимката ги фана, че са и ремонтни ли бе баси и окото извади... Напомняш ми за един мой даскал от механотехникума, който казваше "Ръката-клещи, окото рентген" :D Явно бая раоти имаме да учим ний тука в "длибоката" провинция.... Там по софийско има люде дето и с индикатор през отвора на свещите хващат хлабина в биелния лагер, сега по снимка гледам ти пък хващаш ремонтни от стандартни лагери.... Ашколсун дет ся вика :D
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар