Ако беше питал тук, щях да му кажа. Не чета перформанса (по незнайни причини не мога да се регистрирам-пробвал съм поне 4 пъти), но hf hpe го написа вече.Едит: Играл съм си да засичам силата на стягане на средния лагер с другите. При този начин както е описан по горе на всички лагери (включително и средния) се получава някъде около 9.5-10 нм. Просто на средния лагер болтовете са по дълги за това е с няколко градуса повече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто гт 1.4----2.0 16 турбо...
Collapse
X
-
Орлине, виж че Еньо си задава гатанки, никой нишо не е питалЗа средният лагер буквите са си толкова ясно видими, колкото и за другите
Стойността там е по-голяма, понеже болта е по-дълъг и се разпъва еластично повече
Тук вече навлизаме в инженерната част по съпромат и теорията за стягане на резбови съединения
Нещата стават и с много усет, освен само със следене на градуси и НмА за пластигейджа, който не е разбрал още, той дава цялостната визуална картина от край до край на конткта на вала с лагерите, вече е въпрос на наблюдение да се усети наред ли е всичко.И въобще не мешайте несвързани една с друга самостоятелни цифри, които нищо не казват за цялостната картинка
Коментар
-
На мене ми се струва че който разбра,разбра.Който не е и 100 пъти да го напишеш няма да има ефектКакто каза Жоро,доста хора се занимават с ремонт на мотори и всеки си има тертип на работа и следва някакъв ред.Не е важно да се убеждаваме на кой реда на работа е най-добър,то накрая се вижда от резултатите.Жоро,тая тръба да не си я взел от адаша ти - Жоро Чудото
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Мерси колегиУтре ще стягам лагерите и ще затварям картера. Остава да си намеря читави валове и да меткам мотора на пунтото след това ще си играя с инсталациите
Мерси на колегите който ми помогнаха кой с каквото може. Интересувах се как да стегна лагерите защото тук в благоевград всички майстори(почти) ми казаха да стягам на ръка
затова се поинтересувах малко точно за това
Иначе с другите неща засега всичко е супер. Искам да помоля който знае къде има валове да ми каже трябват ми спешно
Коментар
-
С валовете ще удариш голямо търсене.Ние тука пак търсим един вал и ..... за сега греда.Отвори мобиле-то и карс.бг и почвай да записваш телефони на обяви в които се продава Купе 2.0 16 на части,това е единствения шанс и ако ти кажат цена повече от 100лв за вал просто звъниш на другата обява :DPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:С валовете ще удариш голямо търсене.Ние тука пак търсим един вал и ..... за сега греда.Отвори мобиле-то и карс.бг и почвай да записваш телефони на обяви в които се продава Купе 2.0 16 на части,това е единствения шанс и ако ти кажат цена повече от 100лв за вал просто звъниш на другата обява :DPower Under Pressure
Коментар
-
С тръба или плътно желязо, която да води втулката. Стругова се в началото да влезе вътре във втулката, по големия диаметър да по голям от вътрешния на втулката и по малък от външния - нещо такова:Edit...И като я набиваш, внимавай да не подминеш, ако втулката няма ръб , както ти беше казал Veskol.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар