Проекта е готин и не е първия, но помня , че във английските форуми си стигна до извода, че пунтото не е добра база за този двг- -нещо май много олекваше задницата и колата ставала само за драг.Ще следя темата с интерес, а и ти се разрови в нета има много матриал за такъв проект
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто гт 1.4----2.0 16 турбо...
Collapse
X
-
подкрепям проекта , защото наистина колата в багажника е пълна с музика усилватели ПДЧта два 15 инчови .....и прочие по груби сметки 100 кила музика , така че центъра на тежестта няма да се промени а ще е като преди защото разликата от 1.4 8 и 2.0 16 е около 30-50 кила максимум ,тука и едно 10 кила акумулатор ще е пак в багажника НО пак казвам всичко с разум и да си има едно на умPower Under Pressure
Коментар
-
И аз едно евала ще каза за начинанието.Ако не те мързи за в бъдеще да описваш проблените с които си се сблъскал и ги подкрепиш със снимков материал ще има много благодарни хора.Дет се вика да го обясниш като за малоумни. Помисли и нещо за кафез вътре защото си е опасно с тия килца. Ако имаш желание предполагам ще мога да помогна за ролбара. И аз доста време съм мислил за този тип проект но според мен няма смисъл с тая кола.Ако можеш едно 4х4 да го нагласиш е тогава вече ще има много ефект.Айде успех и да стане много силно пунтото, и най вече да не го завариш някаде !!!
4 бири и турбината да свири
Коментар
-
Колеги имам си едно на ум с тази кола. Наистина е лекичка и не е мн безопасна. Иначе за 4х4 и ролбари чак неискам да правя такива извращения поне засегаИначе няма никакви проблеми,ще снимам всичко кое как се прави с монтажа на двигателя,нали за това са тези теми да си помагаме с каквото можем
Коментар
-
Stoynev85 написа:Имаше още едно такова пунто http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42553 .
Коментар
-
Днес си купих гарнитура за главата на Спесо, семеринги за всички валове, всм-исп.гарнитури.... Разни други работи. Колеги искам да ви помоля който знае къде продават валове за 2.0 16ВТ да казва че мойте са заминали...имат по 2-3 кръгли гърбици.... Утре ще разглобя и картера да видя там работата как е с лагерите и с маслената помпа и .....следва продължение
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар