Здравейте, колеги! Тази вечер, както си гледах количката, ми хрумна идея да й сложа някоя друга лампичка и реших да пусна една тема за повече информация и съвети. Като за начало мисля да сложа под нея някой друг диод ( от друга тема прочетох, че диодите по се препоръчвали отколкото пури ... ) и искам да разбера колко най-малко левчета ще мога да си направя що-годе хубаво осветление, защото ходя на уроци и тем подобни истории и нямам голяма възможност да отделям много за колата. Искам да бъде с прекъсвач ( незнам дали точно това е думата ) да мога да си го пускам когато пожелая. Друго за сега не се сещам, но 100% ще има
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1.6 Неон/диод осветление
Collapse
X
-
Re: Фиат Брава 1.6 Неон/диод осветление
cheater993 написа:Здравейте, колеги! Тази вечер, както си гледах количката, ми хрумна идея да й сложа някоя друга лампичка и реших да пусна една тема за повече информация и съвети. Като за начало мисля да сложа под нея някой друг диод ( от друга тема прочетох, че диодите по се препоръчвали отколкото пури ... ) и искам да разбера колко най-малко левчета ще мога да си направя що-годе хубаво осветление, защото ходя на уроци и тем подобни истории и нямам голяма възможност да отделям много за колата. Искам да бъде с прекъсвач ( незнам дали точно това е думата ) да мога да си го пускам когато пожелая. Друго за сега не се сещам, но 100% ще имаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Мисля, че ти трябва тази програма за да си прецениш ти http://itschool.bg/tutorials/article/2186/Според мен червено ще е ок.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
Това уроче ще ми дойде добре. Благодаря! Днеска видях, че под задния попелник има някакво копченце... и мисля него да използвам за прекъсвач. Като изкарах целия панел на пепелника видях, че кабелите му са срязани и си нямам никаква идея за какво е служело... Ако не разбрахте за къде става въпрос, утре ще се постарая да кача една снимка.
Коментар
-
Досега съм виждал коли само с червено и синьо осветление отдолу...Сложи жълто примерно...Аз на този цвят така бих направил...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
http://www.led-osvetlenie.com/index....rips.htmИма всичко,пари да имаш.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Mitaka_87 написа:Колега аз сам си направих неона, ако ти идва от ръка жичкаджийството и ти можеш да си го направиш сам. :D
Коментар
-
Ето едно четежче, което си направих. Та за всеки светодиод запоих по един резистор за да преобразува това за всеки по отделно, така по трудно ще изгарят. Някои хора запояват в двата края по един, но аз реших за всеки по отделно да си има резисторче. Светодиодите са с голям ъгъл на светене 120 градуса се водят. Разпробих кабелният канал през 10см и сложиш диодите в дупките. Така забравих точно диаметъра на диода колко беше, но се разпробиха с малко по малка бургия и като мушкаш диода се чува "щтрак" и така уплътнява хубаво. Задължително кабелите се подават в краищата на кабелния канал, запълва се обилно със силикон и си готов за монтажа под колата. Хванал съм го с "Г" образни "пластинки" и "самонарезни" винтове. След като съм свързал кабелите под колата и съм вкарал двата края на съединените кабели в купето си направих копче с което да си пускам неона когато ми е кеф, а не да свети с габаритите. ЕЙЙЙЙййййй колеги откраднахте ми хляба ейййй cheater993 Успех! И пишиМъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
http://www.bgled.com/index.phpАз ето от тук си взимах лента ,цените са без ДДС ,но са добри...Лентата е добра ,доволен съм...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар