Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви дюзи и интеркулер на Браво 1.9 JTD ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jtd105 2000г.
    leave something of the happiness you bring

Коментар

Re: Какви дюзи и интеркулер на Браво 1.9 JTD ?

Bravo 1.9 JTD написа:
      Значи понеже така и така мотора е вънка сега и докато върви рециклажа искам да питам дюзи с каква кубатура да търся че, искам да сложа по-големи ама незнам колко кубика и от какъв автомобил, турбото заводското GARRETT някво си там ще издържи ли и до какво налягане държи стоковата турбина с променливата геометрия (следователно колко коне мога да извадя от него без да пръсне мотора) иначе върви добре главата неска я взех от струг, продължавам с махането на глупостите. А и още един въпрос, понеже купих интеркулер ама незнам дали не е голям колко литра е необходим да взема след като се надуе турбинта и се сложат големи инжектори да не се окаже че тоя е твърде голям Грешен раздел -> Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
      Малииии..... Това се превръща в любимата ми тема от форума - докато я заключат мод-овете И колко хора пишете от тоз ник приятел? Щото всичките сте еднакво смешни и неадекватни И това го вижда целия форум! Вече си мисля, че зад тъпотиите струящи от тоз твоя ник стои някой мод или админ и с теЗ тъпни държи раздела жив! Както и да е! Я саа кажи на всички тука - КВО ПРАЙ ГЛАВАТА НА ..... СТРУГ ...... Еййй и аз зех да се чудя вече да се смея ли да се дразня ли? То бива, то може, ама....
      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
        jtd105 2000г.
        Нали беше жтд100 бре ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Коментар

Re: Какви дюзи и интеркулер на Браво 1.9 JTD ?

2000 20v turbo написа:
            Bravo 1.9 JTD написа:
            Значи понеже така и така мотора е вънка сега и докато върви рециклажа искам да питам дюзи с каква кубатура да търся че, искам да сложа по-големи ама незнам колко кубика и от какъв автомобил, турбото заводското GARRETT някво си там ще издържи ли и до какво налягане държи стоковата турбина с променливата геометрия (следователно колко коне мога да извадя от него без да пръсне мотора) иначе върви добре главата неска я взех от струг, продължавам с махането на глупостите. А и още един въпрос, понеже купих интеркулер ама незнам дали не е голям колко литра е необходим да взема след като се надуе турбинта и се сложат големи инжектори да не се окаже че тоя е твърде голям Грешен раздел -> Преместена. Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
            Малииии..... Това се превръща в любимата ми тема от форума - докато я заключат мод-овете И колко хора пишете от тоз ник приятел? Щото всичките сте еднакво смешни и неадекватни И това го вижда целия форум! Вече си мисля, че зад тъпотиите струящи от тоз твоя ник стои някой мод или админ и с теЗ тъпни държи раздела жив! Както и да е! Я саа кажи на всички тука - КВО ПРАЙ ГЛАВАТА НА ..... СТРУГ ...... Еййй и аз зех да се чудя вече да се смея ли да се дразня ли? То бива, то може, ама....
            Колега как може да питаш какво прави главата на струг! Ами стругова се!
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V - 150к.с.
            Аlfa Romeo 145 1.3 Boxer - 90к.с. - ex
            Аlfa Romeo 33 1.7 8V Boxer - 1?? к.с.
            Alfa Romeo 156 2.4JTD - 136к.с+

Коментар

Поредната безсмислена тема...
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Не знам,просто някой многоооо се е объркал и в голям филм е влязъл ПС:Иначе българската ганджа си е качествена.Търсете проблема във вашия телевизор

Коментар

Уникална работа.. хубаво е че вече доста хора сте го разбрали този индивид преди време беше пуснал снимки тука в форума на една тойота корола където правехме аз и един приятел за Time Atack и за нея разправяше че е негова останах много учуден като видях снимките на кола която правехме година и нещо :D явно беше свалил снимките от тойота форума сега гледам едно браво 2 бравота Селика неква още има.. просто варха на сладоледа... не знам за кво се срами само тоя човек..тук може да видите глупоста http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...tart=1354-ти пост..
                  Fabbrica Italiana Automobili Torino
                  F I A T - BraVo 2.0 20V HGT 97
                  F I A T - Uno 0.9 85 500 000 km dvg железо! Вече с 1050 кубика Abarth 70 hp
                  F I A T - CoUpe 2.0 16V LE Style

Коментар

То и това браво на дали е негово.... Преди около 1 час го засякох в люлин, а уж мотора му е свален и се "тунингова"............ А и човека, който го караше не ми приличаше на 20 годишен, а този индивид май за такъв се представя...
                    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                    Jet Black E46 M3

Коментар

сега съм сигурен, че ще каже , че си видял другото браво ( нали имал двойник) :D
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                        сега съм сигурен, че ще каже , че си видял другото браво ( нали имал двойник) :D
                        Не бе ...той другото браво го бил ударил....тва е трето браво жалка история!
                        Fiat Punto1.1, 55hp
                        Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
                        Fiat Punto JTD 1.9, прогресия

Коментар

daniel_georgiev написа:
                          uBoy написа:
                          Не бе ...той другото браво го бил ударил....тва е трето браво жалка история!
                          Вие се бъзикате,ама до колкото разбирам,тоя пич има една дузина Браво-та двойници. Че даже всичките са мега бързи и накзват всичко,що е на колела.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

аа чакайте има и едно пунто ГТ
                            Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                              Къде във фейс бук ли ?
                              FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

WhitePower написа:
                                Не дей да пресилваш сега. Той беше казал,че скоро ще си взима ГТ.Ама дали ще си взима ГТ или ще си взима снимки на ГТ Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                                X