Честно казано, tyre stretch-а ми идва много зарибително...Замислих се за едни 175/55 за 15-ките.. които очаквам да бъдат в скоро време освежени и направени както си му е реда..За 14-ките много се чудя, рано или късно ще дойде момента в който ще станат "обърнати" , но май ще трябва да се пробва на момента, за да се прецени максимално сигурен и приличен вариант..А докато разглеждах различните разтегляния попаднах на едно уно..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обърнати джанти
Collapse
X
-
pecata написа:14-ките железа заводските на типо с какво J и EТ са?Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Извинявам се за двойния пост, но да си кажа..На няколко от джантите успявам да прочета 5 1/2 J , друга информация няма..Предполагам ЕТ e 37, стандартно за повечето фиатски джанти .. най-вече браво, брава.Ако някой има по-добра информация за джантите , нека ме поправи..А да, и на предните ми джанти си е изписано - Фиат Ланча и т.н. ..На задните седи надписа Made in France , което е още по-странно.. ;dFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
dimitrof9009 написа:Брат ми се занимава със обръщане на джанти . Джантите които прави нямат грешка . От 6.5J до 8.5J срещу 8 броя джанти. Телефонът му е 0877095228 казва се Явор . Цени по договаряне (не взима много)Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:dimitrof9009 написа:Брат ми се занимава със обръщане на джанти . Джантите които прави нямат грешка . От 6.5J до 8.5J срещу 8 броя джанти. Телефонът му е 0877095228 казва се Явор . Цени по договаряне (не взима много)Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Може да се кара
Коментар
-
Joro написа:S.W.A.T. написа:Може да се караТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар